Померлі герої серіалу «Солдати»: хто більше не з’явиться на екрані

Серіал «Солдати» вперше вийшов на екрани в 2004 році і радував телеглядачів довгих 16 сезонів.

Для багатьох акторів цей серіал став початком зіркової кар’єри. На жаль, не у всіх артистів доля склалася вдало. Багато хто не дожили до нашого часу. Про них сьогодні і поговоримо.

Андрій Мальцев

Андрій Мальцев

Відомий актор Андрій Мальцев помер на 43-му році життя. Причиною смерті стала бійка, в якій Мальцеву завдали травми несумісні з життям. У серіалі «Солдати» актор запам’ятався роллю прапорщика Капітанова, який з’явився в 13-му сезоні.

Валерій Прохоров

Валерій Прохоров

Талановитий актор помер в 2008 році. Причиною смерті стало онкологічне захворювання, яке Валерій приховував навіть від рідних. У серіалі Прохоров зіграв Федора Кузьмича, дядю Кузьми Соколова.

Микита Ємшанов

Микита Ємшанов

Молодий актор зіграв у першому сезоні «Солдатів». У 2011 році Микита потрапив у страшне ДТП, яке забрало не тільки його життя, а й життя його нареченої. Акторові на той момент було 28 років.

Володимир Турчинський

Володимир Турчинський

Турчинський зіграв прапорщика Романа Борового. Володимир був не тільки актором, але і спортсменом. Він виступав на «гладіаторських боях» під псевдонімом Динаміт. У 2009 році актор несподівано помер, а причину смерті довго не називали. Через деякий час оголосили, що артист помер через інфаркт міокарда. Турчинського на момент смерті було 46 років.

Олексій Булдаков

Олексій Булдаков

Булдаков зіграв генерала Іволгіна в 15 сезоні серіалу. У 2019 актор відпочивав в Монголії, і там же помер. Причиною смерті стала тромбоемболія. Артист ліг спати і не прокинувся.