Зйомки шоу «Холостячка» розпочато: що даруватиме учасникам головна героїня Ксенія Мішина?

Телаканал СТБ почав знімати українське романтичне реаліті «Холостячка», головної героїнею якого стала актриса Ксенія Мішина.

Про те, що розпочато зйомки нового шоу «Холостячка», повідомляє телеканал СТБ.

Зірка серіалу «Кріпосна» Ксенія Мішина, яка стала першою українською холостячкою,  буде  дарувати учасникам тематичні бутоньєрки.

Актриса театру і кіно Мішина розповідає, що дуже хвилювалась під час першої зустрічі з чоловіками:

«Хотілося, щоб усе вийшло красиво та комфортно для всіх. Щоб не було дивних ситуацій. І не хотілося мати недолугий вигляд через хвилювання. Але мені здається, нам усе вдалося прекрасно».

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Ведучий шоу «Холостячка» Григорій Решетник теж поділився своїми відчуттями. Він розповів, що більше переймався за чоловіків. Адже переконаний, що Ксенія справиться з усім.

«Як вони хвилювалися на першій церемонії, як Ксенія з ними спілкувалася, як вони дивилися на неї вже закоханими очима – це неймовірно!».

Ведучий Григорій Решетник
Ведучий Григорій Решетник

Українські глядачі зможуть подивитися романтичне реаліті «Холостячка» вже восени цього року.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.