Як зараз виглядають радянські актриси, красою яких захоплювалися мільйони (Варлей, Брильська, Селезньова та інші)

Вони були еталоном краси і жіночності, іконами стилю, а деякі навіть секс-символами.

Чоловіки мріяли про них, а жінки наслідували цим знаменитим актрисам. Як же зараз виглядають радянські красуні? Дивіться нашу добірку!

Наталія Варлей

Наталья Варлей
Наталія Варлей

Наталія Варлей для всіх запам’яталася роллю Ніни з «Кавказької полонянки». Саме цей фільм приніс тоді молодій актрисі неймовірну популярність. Зараз актрисі 73 роки і її практично не видно на публіці. Відомо, що Наталя переїхала з гучної Москви на дачу, а замість світських заходів надає перевагу поїздкам по монастирям.

Наталія Селезньова

Наталія Селезньова
Наталія Селезньова

Селезньова назавжди запам’яталася роллю милої студентки Ліди. Складно уявити, який фурор викликала в країні Наталія в 1965 році, з’явившись на екрані в одній білизні. Тоді це була зовсім нетипова ситуація. Зараз Наталі 72, але вона до цих пір веде дуже активний спосіб життя – пише книги і займається благодійністю.

Барбара Брильська

Барбара Брильська
Барбара Брильська

Барбара Брильська – та сама актриса, яка виконала роль Наді Шевельової в кінострічці «Іронія долі, або З легким паром!». Саме цей фільм приніс Барбарі популярність. Зараз актрисі 78 років, вона живе в Варшаві і рідко з’являється на публіці.

Світлана Світлична

Світлана Світлична
Світлана Світлична

Світлана стала справжнім секс-символом 70-х після виходу фільму “Діамантова рука “, де вона зіграла фатальну спокусницю. Варто відзначити, що Світлицька в свої 79 років виглядає чудово – струнка фігура, завжди красива укладання і елегантний макіяж. Світлана Світлична молода душею і прекрасна!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.