Клон Зеленського Юрій Великий розповів секрет “95 кварталу “: справжній президент так не зможе

Комік Юрій Великий, який прославився своєю роллю в Кварталі, поділився з шанувальниками смішним відео в коментарях.

Юрій Великий – відомий комічний актор, комік і телеведучий, який раніше виступав в дуеті “Брати Шумахери “. Після того, як Зеленський пішов в політику, Квартал заявив – вони знайшли актора, який може блискуче підробляти голос чинного президента. Тому Великий і вжився в цей колектив, виконуючи більшість номерів бездоганно і професійною. У своєму Instagram артист часто радує публіку веселими фото і відео з закулісся квартальної життя, і в цей раз показав забавний ролик з колегами-акторами.

Клон Зеленського показав відео з репетицій Кварталу 95: студія вже не та

Самого Юрія в кадрі не видно, він знімає відео на свій телефон, який веде по колу. Спочатку в кадрі з’являється Міка фатальний, далі Євген Кошовий, потім видно Олену Кравець, а в кінці Юрія Ткача та Юрія Крапова. Потім камера йде в зворотний півколо, видно, що Кошовий вийшов з кімнати. Всіх гумористом в ролику об’єднує одне – вони весело регочуть, тільки не зрозуміло, що їх так насмішила. У підписі до публікації Великий написав: “А у нас повним ходом репетиції нового КВАРТАЛУ. Як ви думаєте, смішно буде? “. А фоловерів не пройшли повз і кинулися обговорювати його новий пост.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.