Сергій Сосєдов зі словами “це комедія абсурду” накинувся на Алібасова в прямому ефірі і закликав не ганьбитися на всю країну

Епатажний музичний критик Сосєдов став запрошеним гостем в новому випуску передачі Андрія Малахова "Прямий ефір ". Там вперше після хвороби з'явився Баррі Алібасов. І почалося ...

Скандали навколо шоумена і продюсера Баррі Алібасова – топова тема в ЗМІ вже кілька місяців. Спочатку він випив “Крот ” і довго лікувався від отруєння. Потім його ще раз труїли – його ж помічники.

Баррі Алібасов і "Крот"
Баррі Алібасов і “Крот”

Далі чоловік зник надовго, до його пошуків навіть підключили поліцію. Потім Алібасов знайшовся і не десь, а в психіатричній клініці, куди його здав син з білою гарячкою і амнезією.

Там Алібасова прокапали, привели в божий вид і відпустили додому. Почалася метушня зі спадщиною. Що там з його квартирами і будинками – незрозуміло. Звідкись намалювався позашлюбний син. Спливла дивна історія з казахської дружиною, з якою він нібито не розлучений – а за двоєженство в Росії судять.

Баррі Алібасов в психлікарні
Баррі Алібасов в психлікарні

На цьому тлі новий гучний скандал – почався розлучний процес з дружиною Лідією Федосеевою-Шукшиною. Яка кішка між ними пробігла – невідомо, але вона категорично проти розлучення і навіть оголосила голодування в знак протесту. Стало ясно, що вони один одного варті і лікувати треба обох.

Малахов не міг пройти повз таку можливість покопатися в чужій дуже брудній білизні і запросив Алібасова на прямий ефір.

Передача вийшла дійсно скандальна. Деякі таємниці відкрилися. Наприклад, що “Крот ” Алібасов випив випадково – пляшка дуже нагадує “Фанту”. Виявилося, що за 2 тижні до нього один ведучий ТВ теж переплутав “Крот ” з “Фантою” – він до цих пір в лікарні. Тепер йде суд, щоб виробник поміняв дизайн тари.

Друга новина – розлучення з Федоссевою-Шукшиною не буде, хоча живуть вони окремо. Він дійсно подарував їй квартиру в центрі Москви. Позашлюбний син виявився самозванцем – це підтвердив ДНК-тест. Казахська дружина теж була, але вони давно розлучені – прямо через ЗАГС, так як дітей у них не було.

Баррі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина
Баррі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина

Сергій Сосєдов першу половину передачі мовчав і тільки сміявся. А потім не витримав і накинувся на Алібасова з криком, що це все комедія – після “Крота ” виживає 2% людей і вони залишаються інвалідами на все життя, а Баррі Каримович пив як кінь і допився до білої гарячки. І амнезії у нього ніякої немає і не було. Всі його скандали – повний абсурд:

Я сміюся, бо це дешевий фарс. Якісь племінники, хтось цілує, Андрій Назаров як ніби щось шукає на камеру, третя казахська дружина. Це все цирк, постановка і комедія від і до, від і до!

Баррі Алібасов і Сергій Сосєдов у Малахова
Баррі Алібасов і Сергій Сосєдов у Малахова

Сосєдов так розійшовся, що Алібасов сидів і навіть слово вставити не міг. Малахов ледве заспокоїв критика і на тому закінчив передачу, пообіцявши продовження.

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.