Леся Нікітюк засунула лампочку в рот: заради Сергія Притули готова на все

Відома українська теледіва Леся Нікітюк засунула справжню лампочку в рот. Свій незвичайний талант зірка продемонструвала в ефірі розважального шоу «Хто зверху?».

На «Новому каналі» вже стартував ювілейний десятий сезон української адаптації проекту «Battle of the Sexes», де чоловіки і жінки з’ясовують, хто ж з них все-таки зверху.

Учасниками програми стають відомі телеглядачам зірки, а капітанство лягає на плечі ведучих. Судячи з усього, капітан жіночої команди готова буквально на все, лише б обіграти Сергія Притулу.

Леся Никитюк и Сергей Притула
Леся Нікітюк та Сергій Притула

Шоу неодноразово відкривало приховані таланти вітчизняних знаменитостей. Надія Матвєєва, наприклад, ідеально читає по губах, Володимир Остапчук не губиться в найдивніших ситуаціях і правильно відповідає на різноманітні питання навіть в незручному положенні, а Леся Нікітюк легко засовує до рота лампочку, після чого так само легко виймає її звідти.

Якраз таки останній факт під час конкурсу «Правда чи неправда» у першому випуску нового сезону вгадував Костянтин Трембовецький. Публіка його знає по участі в гумористичному «Improv Live Show» від Кварталу-95.

Костя Трембовецкий
Костя Трембовецький

Зірка «Орла і решки» запитала у нього і у залу:

«Я можу засунути лампочку в рот і спокійно вийняти її назад. Сподіваюся, доводити не треба? Усі мені вірять?».

Костя повірив і мав рацію, а демонструвати своє неординарне вміння в ефірі Лесі все ж довелося. Звичайно, на цьому наполіг Притула.

Леся хвастается своим талантом
Леся хвалиться своїм талантом

Нікітюк винесли лампочку, правда вона була трохи менше стандартної, проте Трембовецького ведуча не обдурила, причому з цим погодився навіть Сергій.

Капитаны женских команд «Хто зверху?»
Капітани жіночих команд «Хто зверху?»

Варто сказати, що Леся Іванівна прийшла на проект на місце Катерини Варнави, якій довелося відмовитися від подальших зйомок в «Хто зверху?» через заборону на в’їзд в Україну. Першою партнеркою Притули по шоу була ревізор Ольга Фреймут.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.