Хюррем Султан натягнула шкіру до межі: підтяжка їй явно не пішла на користь

Зірка "Пишного століття " Мер'єм Узерлі, яка зіграла головну улюбленицю Султана, вирішила прикрасити свою зовнішність пластикою і "підтягти " щоки. Однак щось пішло не так.

Актриса змінила форму підборіддя, прибрала зморшки навколо очей і підтягла вилиці. Мер’єм Узерлі, вона ж Хюррем Султан, звернулася за цією процедурою до відомого зоряному хірурга Саймону Урьяну, який допоможу багатьом турецьким і німецьким знаменитостям стати краще, прибрати вади. Також він “відредагував ” зморшки, підборіддя і риси обличчя багатьох іменитих голлівудських акторів.

Мер'єм Узерлі після підтяжки
Мер’єм Узерлі після підтяжки

Сам зоряний лікар підтвердив свою співпрацю з актрисою, проте не прокоментував, які саме процедури вона робила. Також не уточнив скільки грошей сериальная Хюррем Султан відвалила за те, щоб помолодіти на кілька років.

Мер'єм Узерлі після підтяжки
Мер’єм Узерлі після підтяжки

Це вже не перше хірургічне втручання після завершення зйомок в турецькому історико-драматичному серіалі “Чудовий вік “.

Також дівчина дуже сильно схудла, і результати цих схуднень вже можна побачити в Інстаграм. Правда, поки що це тимчасово, адже Мер’єм Узерлі чекає на другу дитину. Зовсім скоро у неї буде видно злегка округлий животик.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.