У Тарзана не буде позашлюбних дітей – тест на вагітність Шульженко прямо на шоу показав негативний результат

Історія про зраду Тарзана і крадіжці коштовностей у Королевою отримала несподіваний поворот.

Повз такої шикарної історії не змогли пройти російські шоу, на яких люблять копатися в брудній білизні. В останньому випуску “На самом деле” взяла участь раптом ставша дуже відомою коханка Тарзана, яку звинувачують в крадіжці діамантів на астрономічну суму.

До того ж, 28-річна модель і актриса Анастасія Шульженко стверджувала, що вагітна від Тарзана, з яким підтримувала інтимний зв’язок півтора року. Це підтвердив і сам Тарзан, якого приперли до стінки.

Анастасія Шульженко
Анастасія Шульженко

Шульженко в студії розповіла, що зустрічатися вони стали після одного шоу, часто Тарзан привозив її до себе додому, коли Королева була в від’їздах. Вони особливо і не приховували свої відносини – про це знали їхні друзі.

Анастасія сказала, що про вагітність дізналася в серпні – два тести показали позитивний результат. Але вона не збиралася лізти в сім’ю коханця, а просто народити дитину для себе.

На передачі дівчина на підтвердження зв’язку надала відео їх утіх будинку у Тарзана і Королевої. Виникає запитання – хто це знімав і навіщо?

Кадр з домашнього відео з Тарзаном
Кадр з домашнього відео з Тарзаном

На шоу Анастасії запропонували прямо на місці зробити ще один тест – за лаштунками, в присутності лікаря. Дівчина погодилася. Але тест виявився негативним. Від цієї звістки Анастасія розплакалася, а потім їй стало погано.

Анастасія Шульженко плаче
Анастасія Шульженко плаче

Коли лікарі допомогли їй прийти в себе, дівчина  сказала, що якби не була впевнена в вагітності, ніколи б не розкрила зв’язок з Тарзаном. І додала, що до крадіжки не має ніякого відношення, її адвокат також запевняє, що вона нічого не брала, а сама ситуація зі звинуваченнями виглядає дуже дивно.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?