Дарина Петрожіцкая вперше вийшла на паркет після карантину: “Мені так стрьомно … “

Через епідемію коронавіруса, яка зараз вирує в Україні та інших країнах, деякі учасники були змушені пропустити перші ефіри.

Нещастя трапилося і у Дарини Петрожіцкой, яка спочатку сезону отримала позитивний тест на коронавірус і була змушена танцювати на парковці. Тепер вона вилікувалася, прийшла в себе і нарешті вийшла на сцену.

Дарина Петрожіцкая і Ігор Гелуненко
Дарина Петрожіцкая і Ігор Гелуненко

“У всіх це четвертий ефір, а у нашої пари – перший. Мені так стрьомно, звичайно “, – коментує зірка серіалу “Папік ” в інтерв’ю перед виступом.

Дарина Петрожіцкая і Ігор Гелуненко

Дар’я зазначила, що завжди мріяла потрапити або в шоу “Голос країни “, або в “Танці з зірками “. І ось її мрія збулася. Її партнер Ігор Гелуненко у всьому її підтримував, і у них вийшло відмінно виступити. Від суддів вони отримали 30 балів.

Щоб підтримати учасників через СМС або дзвінки, всі фанати можуть відправити повідомлення або зателефонувати в той час, поки відкриті лінії для голосування.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.