Олег Винник залишає проект “Танці з зірками ” з технічних причин. Не зміг перемогти захворювання

Минулого тижня стало відомо, що Олег Винник та Олена Шоптенко підхопили коронавірус.

Олег вже йде на поправку, а ось його партнерка Олена Шоптенко відчуває себе дуже і дуже погано. Тому вийти на паркет в цьому прямому ефірі на цьому тижні він не зможе.

“На щастя, в танцях є величезні почуття, які я зміг пізнати. Чи не забагато, але досить. Але маємо те, що маємо “, – прокоментував Олег Винник в скайп-включення.

Олег Винник та Олена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

“Мені дуже боляче дивитися, що всі танцюють, а ми – ні. Скажу чесно, відчуваю себе гірше, ніж хотілося б. Лікарі поки забороняють будь-які навантаження. У таких випадках зазвичай я нікого не слухаю, і роблять те, що потрібно. Але такого серйозного зі мною ще ніколи не було “, – говорить Олена Шоптенко, яка включилася в ефір.

Як повідомив Юрій Горбунов, правила програми такі – за станом здоров’я пара може пропустити лише один прямий ефір. Коли Олена і Олег вийшли на прямий ефір зі студією “Танців з зірками “, глядачі в залі почали скандувати “Винник ” і аплодувати.

Схожі статті

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.