“Корабель сів на мілину, якір впав на дно, шукайте рятувальну шлюпку “: Кухар жорстко відшила Дарину Петрожіцкую після танцю

Самовпевнену Дарину Петрожіцкую, яка була впевнена в своїй перемозі, спустили, як кажуть, з небес на землю. І зробила це ніхто інша, як найсуворіша суддя проекту і "чорний лебідь" Катерина Кухар.

“Відмінні іспанські руки. Я неймовірно здивований. Сьогодні ви нарешті включилися в справжню боротьбу в Танцях з зірками “, – прокоментував Влад Яма.

Дарина Петрожіцкая на "Танці з зірками"
Дарина Петрожіцкая на “Танці з зірками”

Іраклі і Григорій Чапкіс погодилися з тим, що Дарина Петрожіцкая і Ігор Гелуненко сьогодні виступили дуже потужно. А ось Катерина Кухар залишилася незадоволена виступом. Вона трохи приглушило самовпевненість Даші на рахунок перемоги і сказала, що на даний момент пара Ігоря та Даші – найслабша ланка проекту. І Катерина впевнена, що саме в сьомому прямому ефірі вони покинуть шоу.

Дарина Петрожіцкая на "Танці з зірками"
Дарина Петрожіцкая на “Танці з зірками”

Петрожіцкая на межі вильоту, але продовжує вірити

“Корабель сів на мілину, якір впав на дно, шукайте рятувальну шлюпку “, – зухвало прокоментувала Катерина Кухар. Кухар поставила парі сім балів за виступ. Але Ігор і Даша не засмутилися, адже вони вірять в свою перемогу, і сподіваються, що сьогодні шоу покине інша пара.

Дарина Петрожіцкая на "Танці з зірками"
Дарина Петрожіцкая на “Танці з зірками”

Нагадаємо, для Петрожіцкой це по факту четвертий прямий ефір, адже перші кілька програм вони пропустили і виступали віддалено, оскільки у зірки серіалу “Папік ” виявили позитивний діагноз Ковід-19.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.