Друга дискваліфікація. Позитив і Юлія Сахневич не вийшли на паркет – обидва злягли з Ковід-19

Сьогодні паркет ризикують покинути відразу дві пари. Коронавірус не щадить навіть фаворитів шоу.

Після того, як на паркет оголосили вихід Олексія Завгороднього і Юлії Сахневич, сталося те, про що ніхто навіть не міг підозрювати.

“Тут повинна була початися музика, і в центр паркету повинні були вийти Позитив і Юлія Сахневич, але, як ви бачите, їх немає. І сьогодні їх на паркеті не буде. Давайте зв’яжемося з Позитивом і дізнаємося що ж насправді сталося “, – оголосив Юрій Горбунов після анонса виступу улюбленця підлітків Позитиву.

Позитив на відеозв'язку з Юрієм Горбуновим
Позитив на відеозв’язку з Юрієм Горбуновим

Позитивний тест на коронавірус – всі “Танці з зірками” можуть закрити на карантин через спалах

“Юля відчувала слабкість під час репетицій в останні дні. І ми злякалися, подумали що це коронавірус. Здали тести. Потім репетирували, але ізолювались, щоб нікого не заразити. І ось вчора Юлі прийшов негативний результат, а мені – Позитивний. Мені дуже шкода всіх тих старань, який пішли на пасадобль. І дуже сподіваємося, що станцюємо його на наступному тижні хоча б онлайн “, – обнадіяв Позитив.

Позитив на відеозв'язку з Юрієм Горбуновим
Позитив на відеозв’язку з Юрієм Горбуновим

Також відзначимо, що через перевтому на одній з репетицій Сахневич втратила свідомість.

Юлія Сахневич
Юлія Сахневич

Юрій Горбунов нагадав, що за правилами шоу, кожна пара може пропустити виступ через хворобу максимум один раз. Якщо вони пропускають вдруге, їх очікує технічну поразку – дискваліфікація. Таке вже було з парою Олега Винника та Олени Шоптенко, які оголосили про свою хворобу на п’ятому прямому ефірі. У шостому шоу вони не з’явилися, тому артистів дискваліфікували.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.