Екс-віагрянки Дімопулос і Мейхер поцілувалися на паркеті: перший жіночий пасадобль

Головною фішкою сьогоднішнього вечора залишається не тільки те, чи повернуть кумира вовчиць Винника на зоряний паркет, а й те, як виступили одвічні суперниці і екс-віагрянки разом. Вони не тільки станцювали разом, а ще й поцілувалися. Так, це був справжній вогонь.

На минулому ефірі Санта Дімопулос кинула свою колегу і конкурентки Надії Мейхер виклик – прямо в ефірі запросила станцювати пасадобль. Глядачі були в шоці, але дівчата таки вийшли на паркет, показавши … ні, не пристрасть, а справжню жіночу силу, суперництво, прагнення обігнати один одному ніс.

Не тільки танець, а ще й поцілунок

Санта Дімопулос і Надія Мейхер
Санта Дімопулос і Надія Мейхер

В кінці гарячого пасадоблю дівчата обнялися й поцілувалися. Це було справжнім шоком для глядачів і суддів.

“Ви паркет спалили. Ви знаєте про це “, – висловився критик-джокер Іраклі.

“Для мене це безумовна нічия, тому я вимагаю реваншу “, – заявив хореограф Влад Яма.

“Сьогодні, напевно, вся країна зрозуміла, що у ” Віа Гра “немає терміну давності. Що ж ви наробили, дівчатка? Цей поцілунок, це просто ахх .. “, – захоплено прокоментувала строгий тренер Катерина Кухар.

“Це просто бомба! “, – резюмував Григорій Чапкіс.

 "Санта

Влад Яма навіть пожартував, що в танці було стільки пристрасті, що цей виступ потрібно показувати по телевізору десь після півночі.

“Вперше в нашому проекті дівчата залишили помаду нема на обличчях чоловіків, а на обличчях один одного “, – пожартував Юрій Горбунов після виступу.

Судді не оцінювали танець Санти і Надії: він був поза конкурсом

Горбунов уточнив, що Санта і Надя великі молодці, адже вони сьогодні ввечері виступають два рази, а значить і працювали в два рази більше своїх конкурентів по проекту “Танці з зірками “.

Нагадаємо, це вже сьомий прямий ефір. Це означає, що скоро буде півфінал і фінал. За попередніми прогнозами критиків, шанси дійти до фіналу є у Фреймут, Юлії Санін, Надії Мейхер і Санти Дімопулос. Саме тому з кожним ефіром вони намагаються викладатися в своїх виступах більше і більше.

Сьогоднішній ефір вперше за історію проекту присвячений Латинській Америці – пристрасті, музиці, почуттям, вогню і культурі.

Крім цього, тренером-джокером цього випуску став Іраклій Макацарія. Про це заздалегідь повідомила пресслужба каналу “1 + 1 “. Провідна балкона – відома українська поп-виконавиця і дружина Потапа Настя Каменських.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.