Хто покинув проект “Танці з зірками” на цьому тижні? Нові правила здивували навіть суддів

У сьомому прямому ефірі, який був присвячений латиноамериканській культурі, проект не покинула жодна пара.

Таке рішення прийняли через те, що Олег Винник та Олена Шоптенко покинули шоу передчасно.

На кону були Надія Мейхер і Оля Фреймут. Вони танцювали танець “За життя “. Це нововведення, згідно з яким дві пари, які потрапили в зону ризику, отримують завдання, і без підготовки, без знання музики і без можливості домовитися, просто починають танцювати. Обидві пари і Фреймут, і Мейхер показали себе з сильної сторони, тому судді вирішили нікого не виганяти.

Це ще не кінець сюрпризів. Лінії для голосування за улюблених учасників будуть відкритими весь тиждень

Так творці проекту роблять вперше за весь час проведення шоу. Тому проголосувати за свого улюбленого учасника ви можете прямо зараз. Голоси, які глядачі відправили 11 жовтня під час програми, і відправлять протягом тижня, будуть додані до тих, які учасники отримають в наступному прямому ефірі.

Таким чином, в проекті залишилося вісім пар. Це Надія Мейхер і Кирило Васюк, Санта Дімопулос і Макс Леонов, Юлія Саніна і Діма Жук, Дар’я Петрожіцкая і Ігор Гелуненко, Сергій Танчинець і Яна Цибульська, Сергій Мельник і Аделіна Делі, Ольга Фреймут та Ілля Падзіна і Позитив і Юлія Сахневич. Остання пара – Позитив і Юля – на межі дискваліфікації. Вони здали тест на коронавірус, у Юлії він негативний, а ось у Олексія Завгороднього (Позитиву) тест на коронавірус виявився позитивним.

Якщо вони не вийдуть на паркет, або хоча б не станцюють онлайн, то на наступному прямому ефірі на них чекає дискваліфікація. Але серед тих пар, які будуть танцювати, одна все одно буде залишати проект. Такі правила сезону “Танці з зірками “.

Далі буде ще цікавіше, адже до фіналу все ближче і ближче. У проекті залишилися найсильніші зірки і хореографи, які готові боротися і не шкодують ані сил, ані методів. Якщо вам теж цікаво чим закінчиться ця боротьба, то включайте канал 1 + 1 щонеділі о 21:00 і голосуйте за своїх фаворитів. Кожен голос грає роль.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.