Померлі актори серіалу «Солдати»: хто з улюблених героїв пішов несподівано і рано, причина смерті

Важко знайти людину, яка б не дивилася цю багатосерійну історію про армійські будні. Як це часто буває, багато героїв особливо полюбилися глядачам, але не всі вони дожили до наших днів. Давайте згадаємо померлих акторів серіалу «Солдати».

Прем’єра кінострічки відбулася в далекому 2004 році і розтягнулася на 10 років, причому творці умістили в цей термін цілих 17 сезонів.

Володимир Турчинський

Владимир Турчинский
Володимир Турчинський

Володимира багато хто знає під творчим прізвиськом Динаміт. У серіалі він виконав роль прапорщика Романа Борового. З огляду на спосіб життя Турчинського і його любов до спорту, ніхто й подумати не міг, що його життя обірветься так раптово.

16 грудня 2009-го він несподівано помер від серцевого нападу у віці 46 років. Абсолютно нічого не віщувало біди, адже всього за кілька годин до смерті Динаміт знімався для телебачення.

Микита Ємшанов

Никита Емшанов
Микита Ємшанов

Молодий талановитий артист зіграв колишнього молодого чоловіка Маші. У це важко повірити, але день народження і день смерті 28-річного Микити збіглися — 17 серпня 2011-го він потрапив в автомобільну аварію.

Валерій Прохоров

Валерий Прохоров
Валерій Прохоров

Глядачі пам’ятають його по ролі Федора Кузьмича, діда Кузьми Соколова, з якою він з’явився в 3, 5 і 12 сезонах. Валерій Вікторович тримав у таємниці діагноз — він був хворий на рак.

Коли біл став нестерпним, актор звернувся в лікарню і вже через 2 тижні після госпіталізації помер. Сталося це 27 березня 2008-го на 67-му році життя.

Олексій Булдаков

Алексей Булдаков
Олексій Булдаков

У його фільмографії безліч ролей військовослужбовців, тому не дивно, що він поповнив акторські ряди «Солдатів», зігравши генерала Іволгіна в 15 сезоні. Булдаков помер уві сні 3 квітня 2019-го через тромб, що відірвався, в Монголії, куди відправився на відпочинок.

Володимир Толоконніков

Владимир Толоконников
Володимир Толоконніков

Дядько прапорщика Шматко Євген Петрович вийшов дуже харизматичним і колоритним у виконанні Володимира. Незважаючи на те що артист прожив довге життя, його смерть виявилася несподіваною і для рідних, і для колег по цеху.

15 липня 2017-го 74-річний Толоконніков готувався до зйомок «СуперБоброви. Народні месники», як раптом через хронічний бронхіт у нього зупинилося серце.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.