Після першої вечірки “Холостячки” проект покинули відразу 4 кавалера – за що з ними так?

23 жовтня на каналу СТБ стартувало перше в Україні реаліті-шоу "Холостячка ". На цей раз пару шукає не успішний чоловік, а красуня.

16 чоловіків, відібраних з тисяч бажаючих, ведуть боротьбу за серце, а можливо і руку, незрівнянної Ксенії Мішиной – актриси і моделі.

Красуня – відома актриса, зіграла головні ролі в декількох популярних серіалах, один з найуспішніших – “Кріпосна”.

Ксенія Мішина в серіалі "Фортечна"
Ксенія Мішина в серіалі “Кріпосна”

У 2019 разом з танцюристом Євгеном Котом вона стала переможницею телешоу “Танці з зірками”.

Ксенія Мішина і Женя Кот
Ксенія Мішина і Женя Кот

Ксенія сама виховує 9-річного сина Платона, якого народила в 22 роки, ще в студентські часи. Дитина свого батька не знає, так як той виявився одруженим чоловіком. Ксенія порахувала неможливим руйнувати чужу сім’ю і розірвала всі відносини з тим чоловіком. Ксенія заміжньою не була і сподівається на проекті знайти свою любов.

Ксенія Мішина з сином
Ксенія Мішина з сином

Такою гарною, титулованої, самодостатньою і успішної леді організатори постарались підібрати гідних претендентів.

На першій вечірці холостячка познайомилася з 16 учасниками і зустріч з деяким стала для неї сюрпризом. Серед претендентів були чоловіки, знайомі з дівчиною раніше.

Ксения Мишина
Ксенія Мішина

У перший вечір троянду не отримали відразу 4 учасники.

29-річний Андрій Кушка збентежив холостячку своєю професією і щирим визнанням, що у нього вже було більше 300 дівчат і у нього є спір з другом, у кого буде більше партнерок. А працює від тренером зі зваблення (пікапу), а також організатором пікантних турів в різні країни. Ксенія не захотіла з таким ловеласом мати справу.

Андрій Кушка
Андрій Кушка

Дмитро Адамов працює викладачем англійської мови в Таїланді. Розу не отримав він тільки тому, що Ксенія не має наміру виїжджати з України, тому вирішила не давати надію людині, який збирається жити за кордоном.

Дмитро Адамов
Дмитро Адамов

Павло Ковчег, комерційний директор однієї з популярних радіостанцій, теж не вразив Ксенію, а навіть змусив задуматися над сенсом його слів. Дівчина зрозуміла, що для чоловіка важлива тільки краса, зовнішня оболонка жінки, але зовсім не цікавить внутрішній світ.

Павло Ковчег
Павло Ковчег

Дмитро Задворскій, 40-річний бізнесмен, виявився одним з тих, хто раніше упадав за Мішиною. Але чомусь зробив вигляд, що вперше її бачить. У Ксенії пам’ять виявилася кращою, але за таку хитрість в перший же вечір вона вирішила не давати чоловікові троянду і попрощалася з ним назавжди.

Дмитро Задворскій
Дмитро Задворскій

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.