Хто покинув “Танці з зірками ” 25 жовтня? Вона сама попросилася піти

Актриса серіалу "Папік" Дарина Петрожіцкая за своїм бажанням покинула проект "Танці з зірками" 25 жовтня.

Коли “танець на виживання ” повинні були танцювати дві пари: Надія Мейхер і Кирило Івасюк; Сергій Танчинець і Яна Цибульська. Але коли телеведучі це оголошували, на паркет вийшла Даша Петрожіцкая. Ледве стримуючи сльози, вона попросила глядачів пробачити її, зрозуміти і відпустити. Аргументувала вона це тим, що далі у неї просто немає сил йти. Вона вже дуже втомилася, хоче трохи відпочити і повернутися на знімальний майданчик другого сезону серіалу “Папік “.

Дарина Петрожіцкая може сьогодні покинути проект "Танці з зірками"
Дарина Петрожіцкая може сьогодні покинути проект “Танці з зірками”

Нагадаємо, в цьому прямому ефірі пара Дар’ї Петрожіцкой і Ігоря отримала найменше балів від журі. Але їм допомогли голоси глядачів, які вивели їх із зони ризику.

Санта Дімопулос і Надія Мейхер поцілувалися на паркеті
Санта Дімопулос і Надія Мейхер поцілувалися на паркеті

Напередодні Дарина вже робила схожу заяву про те, що вона дуже втомилася працювати на знімальному майданчику вдень і вночі.

“Все люди, які стоять на цьому паркеті, герої. Вони фігачат день і ніч. Ніхто з них не заслуговує вильоту … Я хочу подякувати глядачам за те, що за нас голосували. Я прошу вибачення у вас. І прошу відпустити нас “, – розповіла зірка ” Папика “Дарина Петрожіцкая в своєму зверненні до суддів і шанувальникам.

Як це було ви можете подивитися тут.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.