Кого Холостячка Ксенія Мішина залишила в шоу: біографії та портрети 12 потенційних женихів

Увечері в п'ятницю, 23 жовтня, вийшов перший випуск популярного проекту «Холостячка» - вперше в центрі шоу не завидний наречений, а вільна і прекрасна наречена Ксенія Мішина.

Почалася перша вечірка зі знайомства дівчини і 16 кандидатів на роль її коханого, але до кінця випуску чоловіків залишилося вже 12.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Хто вони – суперники за серце Ксенії?

Андрій Рибак

Андрій Рибак
Андрій Рибак

Андрію Рибаку всього 29 років, але його знають по всій країні як коміка і ведучого радіо-проекту «Порадомойшоу». Понад 11 років хлопець бере участь в гумористичних програмах, але він без сумнівів поставив на паузу все зйомки заради шансу знайти свою другу половинку.

Назар Дзівульскій

Назар Дзівульскій
Назар Дзівульскій

Тридцятирічний Назар Дзівульскій працює моушен-дизайнером: у хлопця в портфоліо не тільки ряд успішних творчих проектів, а й свій тренажерний зал в Тернополі. Попередні відносини Назара не тривали довго через ревнощі з боку дружини і приховування від нього сина Платона. Попри те, що ці події сильно похитнули його віру в любов, на цей раз він вірить, що все складеться найкращим чином.

Олексій Тригубенко

Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко

Бізнесмен Олексій Тригубенко майже чотири роки керує компанією з здачі машин в оренду таксистам – разом з товаришем вони почали з двох машин і зараз розширили мережу до 140. З колишньої Олексій розлучився через небажання мати дітей – обоє зрозуміли, що їхні стосунки безперспективні.

Євген Ковтуненко

Євген Ковтуненко
Євген Ковтуненко

Ще одним бізнесменом серед учасників є Євген Ковтуненко, директор юридичної компанії і власник київського ресторану Filetto. З попередньою пасією він познайомився якраз під час відкриття ресторану – але робочі недомовки завадили сімейному щастю.

Олександр Еллерт

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт

Олександра Еллерта глядачі можуть знати з титрів «Кварталу 95» – він пише жарти для шоу і багато років працює ведучим на заходах. До участі в проекті Саша був одружений двічі – але обидва шлюби розпалися через розбіжності навколо принципових життєвих цінностей. На цей раз хлопець впевнений, що зможе побудувати міцну зв’язок з Ксенією, адже вона актриса і теж розуміє особливості роботи на ТБ.

Костянтин Скріпачук

Костянтин Скріпачук
Костянтин Скріпачук

Фотограф Костянтин Скріпачук займається не тільки комерційними проектами, а й соціальними: незадовго до свого сорокаріччя він потрапив в число репортерів місії ОБСЄ в Україні. Відносини з колишньою дружиною розпалися через різну позицію щодо дітей – чоловік вважає їх важливою частиною повноцінної, щасливої родини, в той час як партнерка не була готова до такого кроку.

Артем Шепель

Артем Шепель
Артем Шепель

Артем Шепель – професійний спортсмен з тхеквондо, багаторазовий чемпіон світу, двічі отримував пояс ММА. До «Холостячки» закохувався лише раз – і згадує ті роки виключно з посмішкою. Закінчилися відносини компромісом пари щодо розставання, тому що закохані «переросли» підлітковий етап життя і хотіли рухатися далі.

Андрій Шатирко

Андрій Шатирко
Андрій Шатирко

Підприємець Андрій Шатирко займається піаром в соціальних мережах, займався бекстейдж шоу «Танці з зірками» та «Голос країни». Кілька його спроб побудувати сім’ю закінчувалися прямо перед пропозицією руки і серця – одна дівчина зрадила його, а інша передумала обтяжувати себе серйозними стосунками. Але у випадку «Холостячки» Андрій впевнений, що Ксенія досить серйозна і розважлива дівчина, щоб з них вийшла гарна пара.

Сергій Кирієнко

Сергію Кирієнко
Сергій Кирієнко

Сергію Кирієнко майже тридцять років, він зайнятий в сфері IT і захоплений програмуванням – але вже двічі заради кар’єри доводилося жертвувати особистим життям. Але з віком хлопець переосмислив таке ставлення до любові і став серйозно до неї ставитися, адже так по дурості можна відмовитися від своєї долі.

Володимир Оксамитний

Володимир Оксамитний
Володимир Оксамитний

Володимир Оксамитний – фотограф з Вінниці, який планує відкрити ще одну студію не тільки в рідному місті, а й в столиці. Він багато подорожував по світу заради роботи, тому не міг вступати в серйозні стосунки, але тепер хоче сім’ю і готовий відкласти роботу заради зустрічі з другою половинкою.

Ігор Бабко

Ігор Бабко
Ігор Бабко

Ігор Бабко – наймолодший учасник шоу, адже юнакові всього 23 роки. При цьому у нього вже є достатній робочий стаж в сфері фрілансу (розробка сайтів), своє аутосорсінгове агентство. Попередні відносини теж не склалися через переїздів, поки Ігор навчався і шукав відповідний місто для життя – парі не вдалося зберегти почуття на відстані. Після такого досвіду Ігор зрозумів для себе багато і вже готовий вступити в серйозний союз зі своєю майбутньою супутницею.

Ілля Рибальченко

Ілля Рибальченко
Ілля Рибальченко

Ілля Рибальченко – бізнесмен, власник кількох експрес-перукарень та одного салону краси, нещодавно відкрив автомийку. У романтичній сфері у нього був один сімейний досвід, але виявилося, що дружина вийшла заміж з розрахунку – Ілля розцінив це як зраду і не зміг пробачити зневаги своїми почуттями, адже був серйозно закоханий у дівчину. На проекті він готовий будувати чесні і рівноправні відносини.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.