Хто покинув «Холостячку» у другому випуску від 30 жовтня і не отримав заповітну троянду від Ксенії Мішиної

Нарешті стартувала довгоочікувана прем'єра аналога шоу «Холостяк», де головною героїнею стала дівчина. Після другого випуску стало відомо, кому Ксенія Мішина не подарована троянду і хто покинув «Холостячку» 30 жовтня.

У новому романтичному реаліті учасники борються за серце актриси театру і кіно, відомої за серіалом «Кріпосна». Після першого ефіру в проекті залишилися 12 потенційних наречених, але вже зараз їх кількість зменшилася на одного.

З приїздом в дім серед чоловіків встиг виникнути серйозний конфлікт — очевидно, присутня атмосфера неабиякої конкуренції. Артем Шепель не стримався і вдарив Сергія Кирієнка так, що той вдарився головою об стіну. Ведучий Григорій Решетник був змушений пояснювати хлопцям, що це шоу не для демонстрації чоловічої сили.

Артем Шепель (слева) и Сергей Кириенко (справа)
Артем Шепель (зліва) та Сергій Кирієнко (справа)

Пізніше головний учасник скандалу вибачився перед Сергієм і зізнався, що шкодує про зроблене, після чого вони поїхали до лікаря, щоб перевірити, чи все в порядку.

Зустріч Ксенії з Андрієм Рибаком пройшла в стилі фільму «50 відтінків сірого» — парочка політала на вертольоті над Києвом. Виявилося, що актриса боїться літати, але кавалер взяв її за руку, щоб заспокоїти і це спрацювало.

Романтический ужин Ксении с Андреем после полета на вертолете
Романтична вечеря Ксенії з Андрієм після польоту на вертольоті

З Євгеном Ковтуненко у Мішиної було гастрономічне побачення, під час якого вони допомагали один одному і багато сміялися. Зірка змогла розслабитися і повністю довіритися Жені.

Гастрономическое свидание с Евгением
Гатсрономічне побачення з Євгеном

Планам Ігоря Бабко не судилося збутися, адже по дорозі на зустріч з ним Ксенію прямо з машини викрав Назар Дзівульскій, подарувавши їй гострі відчуття і покатавши на байку.

Похищение Ксении Назаром
Викрадення Ксенії Назаром

Потім пара зважилася на ще більш екстремальну розвагу — вони разом “стрибнули” з моста, а в завершенні такого насиченого дня молодий чоловік познайомив холостячку з сином Платоном.

Ксения, Назар и его сын Платон
Ксенія, Назар і його син Платон

На хвилюючій церемонії троянд першу бутоньєрку отримав саме Ігор — Мішина дала йому зрозуміти, що хоче з ним зустрітися, оскільки їх побачення було зірвано.

Ігор Бабко
Ігор Бабко

Бійку Артему головна героїня пробачила, а ось Володимир Оксамитний втратив свій шанс поборотися за серце актриси і назавжди покинув проект.

Владимир Оксамитный
Володимир Оксамитний

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.