facebook

«Ні слуху, ні голосу, ні грама сорому»: Ольга Бузова розчарувала публіку своїм «співом»

Ольга Бузова взяла участь в програмі «Співай без правил» і розчарувала публіку своїми вокальними даними.

Легенда шансону Любов Успенська опублікувала в своєму Інстаграмі відео за участю знаменитої співачки Ольги Бузової, яка співала скоромовки під музику з пісні Успенської «Пропадаю я».

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHGDkaIDpaO%2F&is_from_rle

«Такої інтерпретації ще не було! Посміялася від душі! », – написала Любов в описі відео. Судячи з коментарів підписників, публіка залишилася не в захваті від співу Бузової. Багато відзначили, що співачка абсолютно не володіє вокальними даними. «Ну, Ольга, суцільна лажа», «Чому то Бузової здається, що вона співає краще за всіх. Ні слуху, ні голосу і ні грама сорому. »,« Не треба псувати пісню Успенської », – відреагували на ролик користувачі Мережі.

Варто відзначити, що незважаючи на не найкращі вокальні дані, Ольга Бузова домоглася дуже великої популярність і успіху. Крім того, що Бузова будує кар’єру співачки, вона є ще й успішна бізнесвумен. Артистка випустила власну Лінію одягу “Olga Buzova Design” і відкрила кілька ресторанів під назвою «Вuzfood»

Популярне

Схожі статті

І ці майнули за кордон: Григорій Решетнік з дружиною приїхав у Прагу. Ні, ну а що? Цілком має право!

В наш непростий час, коли країна переживає випробування, суспільство уважно стежить за кожним кроком публічних осіб. Особливо це стосується тих, хто вирішує виїхати за кордон.

Так смачно готує тільки моя кума з села, а тепер і я: картопля, 2 яйця, трохи бекону і ситна вечеря на столі

Якщо ви хочете відчути справжній дух сільського затишку, то ця страва саме для вас. Тут немає складних інгредієнтів чи технологій — тільки прості продукти.

Зберігала вдома далеко не прикраси: у Таїсії Повалій знайшли та конфіскували гори забороненого добра

Чарівні українські пісні й романси, народні свята — ось з чим асоціювалося ім'я Таїсії Повалій. Вона була улюбленицею публіки, володаркою звання Народної артистки України. А зараз все змінилося.

Хтось вже тоді проявив себе, а в інших і натяку на зірковість не було: малолітні Козловський, Жадан, Дантес

Дитячі фото завжди викликають усмішку, а коли це світлини зірок — ще й особливу цікавість. Адже ніхто з нас, навіть уважні батьки, не може з точністю сказати, ким стане дитина в майбутньому.

Наче в Голлівуді: як виглядає найбагатше село України та хто в ньому живе – від цих фото захоплює подих

Хто подорожував Закарпаттям, напевно, проїжджав мимо села Нижня Апша. Воно розташоване поблизу кордону з Румунією і вважається найбагатшим населеним пунктом країни.

“Народження Венери”: Боттічеллі бачив свою героїню саме такою – Олександра Заріцька повторила образ у мушлі

Олександра Заріцька з гурту Kazka вирішила здивувати шанувальників, повторивши образ Венери, як її бачив Боттічеллі. Звісно, до народження богині й пересування за допомогою вітру не дійшло.