facebook

Дмитро Комаров показав лабораторію клонування “навиворіт “

Відомий мандрівник Дмитро Комаров любить досліджувати місця, куди зазвичай не доходять камери журналістів.

В рамках своєї роботи в шоу “Світ навиворіт ” Дмитро Комаров побував в таких місцях, про які до цього навіть не підозрювали. Над ним часто жартують його колеги по цеху, мовляв, як він взагалі залишився живим і ніхто з диких тварин не вчинив на нього полювання? Сам телеведучий на такі жарти також реагує з гумором, і щоразу відкриває нові грані нашого світу.

Дмитро Комаров показав як клонують … людей: “Мене складно здивувати, але … ”

Він показав шанувальникам в Інстаграм-блозі фото з дослідницького центру клонування.

“Мене складно здивувати. Але мені важливо весь час дивуватися, щоб дивувати вас і знімати # мірнаізнанку гідно. Ця зйомка мене не просто здивувала, а реально шокувала … Буду коротким. Пекін. Лабораторія … клонування. Ніяк не секретна – просто комерційна . Для всіх бажаючих. Хочеш клонувати жива істота – це поставлено на потік “, – дивується Дмитро Комаров в своєму Інтернет-блозі.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHLZezXJ824%2F&is_from_rle

Він уточнив, що, якщо ви хочете зробити клон собаки, то доведеться віддати приблизно 50 тисяч доларів. І ви можете зробити копію взагалі будь-якого домашнього вихованця, навіть якщо він вже помер. Вчені дають гарантію виготовлення точної копії – своєрідного “брата-близнюка “. Копія буде повністю ідентичною – аж до кольору очей, плям на шерсті, вій і так далі.

Більше про це дослідження можна дізнатися на телеканалі 1 + 1 у шоу Дмитра Комарова “Світ навиворіт “.

Популярне

Схожі статті

Прийшов, побачив, покохав: зірки, що одружилися і живуть зі своїм першим коханням — Монатік, Усик та інші

Мабуть, не так вже й багато у світі прикладів, коли люди залишаються вірними своєму першому коханню на роки. У шоу-бізнесі це надзвичайна рідкість. Але вона все ж таки є. 

Мафіни до чаю без заморочки: все змішала та відправила в духовку. Хотілося б простіше, та вже немає куди

Вам теж знайомі  такі дні, коли зовсім не маєш бажання ускладнювати собі життя, а хочеться швиденько приготувати щось смачне до чаю? Якщо "так", то цей рецепт мафінів для вас. 

І ці майнули за кордон: Григорій Решетнік з дружиною приїхав у Прагу. Ні, ну а що? Цілком має право!

В наш непростий час, коли країна переживає випробування, суспільство уважно стежить за кожним кроком публічних осіб. Особливо це стосується тих, хто вирішує виїхати за кордон.

Так смачно готує тільки моя кума з села, а тепер і я: картопля, 2 яйця, трохи бекону і ситна вечеря на столі

Якщо ви хочете відчути справжній дух сільського затишку, то ця страва саме для вас. Тут немає складних інгредієнтів чи технологій — тільки прості продукти.

Зберігала вдома далеко не прикраси: у Таїсії Повалій знайшли та конфіскували гори забороненого добра

Чарівні українські пісні й романси, народні свята — ось з чим асоціювалося ім'я Таїсії Повалій. Вона була улюбленицею публіки, володаркою звання Народної артистки України. А зараз все змінилося.

Хтось вже тоді проявив себе, а в інших і натяку на зірковість не було: малолітні Козловський, Жадан, Дантес

Дитячі фото завжди викликають усмішку, а коли це світлини зірок — ще й особливу цікавість. Адже ніхто з нас, навіть уважні батьки, не може з точністю сказати, ким стане дитина в майбутньому.