facebook

Майже заміжня Ані Лорак підкотила до Сергія Лазарєва, в чиїй орієнтації всі ой як сумніваються

Ані Лорак і Сергія Лазарєва давно пов'язували один з одним незвичайною і зовсім не дружнім зв'язком.

А зараз вони все більше і більше підтверджують цю непросту зв’язок своїми неоднозначними коментарями. Днями співак Сергій Лазарєв виклав чуттєве чорно-біле фото в пальто. На ньому він позує ніби ховаючись від вітру, задумливо дивиться вниз.

Ані Лорак не встояла від чарівного Лазарева, і висловила свої почуття на мільйонну публіку

Хоча зробила це досить стримано. Залишила тільки коментар у вигляді смайлика вогню. Це означає, що образ Сергія Лазарєва їй сподобався.

Ані Лорак коментує Сергія Лазарєва

Відзначимо, у що Ані Лорак зараз готується до заміжжя з продюсером Тіматі Єгором Глібом. Раніше Єгор зустрічався і навіть був одружений з українською співачкою TAYANNA. Після розставання, танення розповіла, що Єгор був досить грубим батьком, забирав у дружини гроші, і навіть міг підняти руку.

Ані Лорак ніколи не коментує своє особисте життя, особливо навіть якщо є якісь негаразди. Але зараз, судячи з Інстаграм знаменитості, вона виглядає щасливою і життєрадісною.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.