facebook

Понти до небес. Як виглядає замок Пугачових з висоти пташиного польоту?

Ні для кого не секрет, що Алла Пугачова і Максим Галкін живуть в селі Грязі - популярне місце для елітарної аудиторії в Підмосков'ї.

Там вони побудували не просто будинок, а цілий замок, яким раз у раз хваляться в Інстаграм-блогах. Як же він виглядає насправді і що в ньому унікального?

Гордий господар знаменитих володінь Максим Галкін ділиться, що практично всі тут продумував сам

Починаючи від інтер’єру, закінчуючи стежкою з конюшини на задньому дворі їх розкішної садиби. Проектування будинку почалася ще коли Примадонна готувалася стати матір’ю. Зоряна родина хотіла, щоб їхні діти росли в своєму будинку.

замок Пугачової

Цієї осені Максим уже встиг продемонструвати вид зі свого замку, зазначивши його мальовничість в яскраво-рудого фарбах. І правда, місце виглядає абсолютно по-європейськи.

Для того, щоб утримувати таку територію, на ділянці працює чимало людей – садівник, городніх, троє прибиральників і покоївка, кухар, няня, фахівець з догляду за газоном і їх власний сантехнік.

замок Пугачової

Також на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” є відео про те, що твориться в замку Пугачова.

Повідомляється, що загальна площа “сімейного гніздечка ” подружжя і їх дітей – більше трьох тисяч квадратних метрів. Розташувалися вони в різних будівлях як на два, так і на три поверхи.

З висоти цю споруду виглядає дійсно як якийсь замок з мультфільмів Діснея. А ви б хотіли жити в такому?

Популярне

Схожі статті

“Я щаслива!”: 37-річна Леся Нікітюк на честь дня народження вбралася у сукню, яка відкрила усі принади

Телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відсвяткувала своє 37-річчя. З нагоди свята зірка показала шанувальникам розкішне вбрання, продемонструвавши не менш розкішну фігуру.

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?