facebook

Доля Олени Степаненко: нові відносини, друга молодість, переїзд в США

Зараз молоденьку дружину Євгена Петросяна Тетяну Брухунову і їх можливе поповнення у всю обговорюють в мережі, а ось про його екс-подружку Олену Степаненко чомусь всі забули.

Давайте ж згадаємо чим вона живе і як складається її доля. У 2020 році Степаненко виповнилося 67 років. Для більшості шанувальників вона стала предметом для жалю, адже Петросян її кинув. На час вона пропала взагалі з усіх своїх шоу і проектів, навіть намагалася не давати інтерв’ю і не провокувати зайві розмови про себе. Це не дивно, адже мало хто хоче жалю в свою адресу.

Олена Степаненко

Але зараз все по-іншому – обожнювана усією країною Олена Степаненко знову блищить на сцені, дивуючи всіх своїм прекрасним зовнішнім виглядом

Олена Степаненко

А ще, на подив, вона, як і її колишній чоловік, зайнята налагодженням свого особистого життя. Завдяки своєму таланту і артистизму, шанована артистка і телеведуча змогла заробити пристойну суму грошей. Звичайно, шлюборозлучний процес зажадав дещо яких витрат, але основна частина грошей залишилася при артистці.

Олена Степаненко

На сьогоднішній день Степаненко одночасно працює з декількома телеканалами, гастролі в найближчим часом, через ситуацію в світі, не передбачаються. Олену Григорівну сміливо можна називати розумною, красивою і чарівною жінкою.

А ще – вона зовсім не виглядає як 67-річна бабуся. Швидше, вона наслідує способу молодої дружини свого колишнього чоловіка Тетяні Брухуновой.

Зараз у Олени Степаненко з’явився шанувальник-бізнесмен

Олена Степаненко в новому шоу дуже помолодшала

Як подейкує наближене до неї оточення, невідомий чоловік задаровує артистку квітами і використовую всі можливі способи завоювання. Ходять чутки, що він дуже багатий і порядком молодше Степаненко. Напевно, вона вирішила піти по стопах Пугачової.

Своїх дітей у Олени немає, але спадкоємця вона вже вибрала. Все своє чимале стан, зароблене за десятки років на сцені, вона планує залишити дочки Євгена Петросяна Вікторині, з якої навіть після розлучення вона зберегла відмінні взаємини.

Популярне

Схожі статті

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.