facebook

Олег Винник і його загадковий горбок в штанях: чому “король вовчиць ” полюбляє обтягуючі штани?

Відомий співак Олег Винник, який зі своїми концертами об'їздив всі найвіддаленіші куточки країни, точно знає чим заманити свою цільову аудиторію.

Його концерти збирають цілі стадіони, а оголошення про майбутній захід зривають зі стовпів, щоб повісити вдома на стіні. У чому ж його секрет популярності? Перше – це, звичайно ж, душевні пісні про кохання і людські взаємини, які мають попит у більшості жінок, на яких він орієнтується. А друге – це бездоганний зовнішній вигляд.

Олег Винник знає, чим підкорити “вовчиць”

Тіло у Олега Винника дійсно дуже спортивне, привабливе і молоде

А ще – Олег постійно (ну практично) виступає в сильно облягаючих штанях. На його думку, такий образ надає йому мужності, а обтягуючі чорні штани вигідно підкреслюють його чоловічу гідність.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGR9dYylL1z%2F&is_from_rle

З таким стилем він з’являвся не тільки на сцені у власних гастрольних турах, а ще й на паркеті програми “Танці з зірками “. Там він ніжно, і одночасно пристрасно затискав Олену Шоптенко, що шанувальники подумали – між ними виразно пробігла якась іскра.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCE_6npIl6Zm%2F&is_from_rle

Шкіряні штани або джинси в обтяжку – це те, в чому король музики і песець для вовчиць відчуває себе зручно. Більшість аудиторії приймають його таку моду, а ось дехто жартує, мовляв, так “краще видно горбок в штанях “.

Сам Олег на таку критику і жарти уваги не звертає, і продовжує здолати наповал фанаток в підлозі розстебнутій сорочці і шкіряних штанях.

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.