facebook

(Відео) Друг Волочкової Микита Джигурда попустував в ліжку і виставив відео в Мережу

Ексцентричний актор Микита Джигурда ошелешив публіку новою витівкою. Він вирішив виставити непристойне відео в своєму Інстаграмі.

Пару днів тому капітан збірної Росії з футболу Артем Дзюба виявився в центрі скандалу. У Мережі з’явилося відео, де футболіст займається онанізмом на камеру. На скандальне відео відреагували в керівництві збірної Росії. Дзюбу не визвали на майбутні збори, а це значить, що участь в найближчих матчах збірної Росії футболіст не прийме.

Актор Микита Джигурда вирішив підтримати футболіста Артема Дзюбу і зробив це дуже несподіваним способом. Джигурда написав кілька рядків і показав відео, на якому крупним планом показав, як займається онанізмом.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Ftv%2FCHX2CQYqoEl%2F&is_from_rle

Користувачі Мережі були ошелешені подібної витівкою і відразу почали коментувати публікацію. «Це не підтримка а хейтерство, Дзюбі тільки на шкоду.», «Зовсім все з глузду з’їхали», «Це ваш прийме дітям?», «Як в дитячому саду мірятися тепер будуть», – відреагували фоловери.

Варто відзначити, що Микита Джигурда часто потрапляє в скандальні історії і дивує своїми ексцентричними витівками. Однак цього разу актор перевершив самого себе.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший медівник: робимо так, як наші бабусі. Готуємо та їмо з насолодою, а рецепт передаємо у спадок

Є речі, які ніколи не виходять з моди, бо мають у собі щось особливе, щось непідвладне часу. Саме таким є справжній медівник — класичний домашній торт, який печуть вже не одне покоління.

Марічка Падалко розповіла про власну нерухомість та заробітки: не бідна, але до зірок з “Кварталу” далеко

Телеведуча Марічка Падалко вже давно стала символом українського телебачення. Проте за межами екрана вона зізналася, що її фінансове життя зовсім не таке гламурне, як у багатьох інших зірок.

Прийшов, побачив, покохав: зірки, що одружилися і живуть зі своїм першим коханням — Монатік, Усик та інші

Мабуть, не так вже й багато у світі прикладів, коли люди залишаються вірними своєму першому коханню на роки. У шоу-бізнесі це надзвичайна рідкість. Але вона все ж таки є. 

Мафіни до чаю без заморочки: все змішала та відправила в духовку. Хотілося б простіше, та вже немає куди

Вам теж знайомі  такі дні, коли зовсім не маєш бажання ускладнювати собі життя, а хочеться швиденько приготувати щось смачне до чаю? Якщо "так", то цей рецепт мафінів для вас. 

І ці майнули за кордон: Григорій Решетнік з дружиною приїхав у Прагу. Ні, ну а що? Цілком має право!

В наш непростий час, коли країна переживає випробування, суспільство уважно стежить за кожним кроком публічних осіб. Особливо це стосується тих, хто вирішує виїхати за кордон.

Так смачно готує тільки моя кума з села, а тепер і я: картопля, 2 яйця, трохи бекону і ситна вечеря на столі

Якщо ви хочете відчути справжній дух сільського затишку, то ця страва саме для вас. Тут немає складних інгредієнтів чи технологій — тільки прості продукти.