facebook

Кіркоров в жалобі прийшов на цвинтар і обсипав квітами могилу коханої жінки. Не стримав емоцій

У день народження геніальної Людмили Гурченко 12 листопада артист прийшов до її пам'ятника на кладовищі, і, ледве стримуючи емоції, залишив там квіти в знак поваги і пошани її творчості.

Варто відзначити, що вони з Філіпом Кіркоровим були добре знайомі, навіть дружили і надихали один одного. Відео з візиту на кладовищі артист виклав у себе в Інстаграм. Там він в масці і кепці, але за емоціями видно, що йому дуже складно стримати емоції. Дітей з Філіпом не було, він вирішив відвідати померлу артистку один.

Кіркоров записав відео у могильної плити Людмили Гурченко, ледве стримуючи емоції, він поклав квіти до її ніг

“З ЮВІЛЕЄМ ВЕЛИКА І НЕПОВТОРНА! Людмила Марківна, завжди в Пам’яті, … 12 листопада 2020 … 85 років геніальної Актрисі, Дівєєв, моєму кумира і Другу! “, – написав Філіп Бедросович.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHfNgGOhgTj%2F&is_from_rle

На відео видно, що Гурченко поставили величезний білий пам’ятник з її ж статуєю. На могильній плиті величезними літерами написані її ініціали. Не стало актриси 30 березня 2011 року. Вона була геніальною в своєму роді, і прославилася завдяки десяткам видатних радянських картин, отримала звання “народної ” і безліч інших найважливіших державних титулів.

Популярне

Схожі статті

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.