facebook

Стас П’єха розповів, як ледь не загинув після вживання наркотиків

Про те, що співак Стас П'єха вживає заборонені наркотичні речовини, відомо всім і вже досить давно.

Його бабуся Едіта П’єха не раз говорила своєму творчому онукові про те, що це може призвести до повної загибелі його кар’єри. Однак молодий і гарячий Стас П’єха вирішив, що це допоможе йому знайти творче натхнення, допоможе знайти музу для написання своїх пісень. Але, як і передбачала бабуся, все пішло зовсім не за планом, і вже незабаром він зіткнувся з тим, що наркотики повністю зіпсували його життя.

Вперше екс-учасник проекту «Фабрика зірок» спробував “запрещенку”, коли йому було 19 років

Стас П єха

Мало того, що Стас П’єха зовсім залишився без шанувальників, замовлень, концертів, проектів, друзів, особистих взаємин і дітей. Так Стас П’єха ще й примудрився витратити все той стан, і всі ті гроші, які заробив, будучи на піку слави до своєї наркотичної залежності.

Стас П єха

Зараз співак практично повністю реабілітувався і ділиться своєю технікою відмови від наркотичної залежності. Стас П’єха розповідає, що наркотична залежність – це згубний вплив на здоров’я людини, яке може повністю зламати життя будь-кому.

Днями він дав велике інтерв’ю, де розповів, як ледь не загинув після вживання заборонених речовин. Однак серйозно став залежним приблизно в 30 років, коли був знаменитим і успішним.

У Стаса П’єхи стався інфаркт від передозування: швидка ледве відкачала

Стас П єха

«Я всю ніч вживав, не пам’ятаю, що відбувалося, а вдень поїхав працювати в Нижній Новгород. У літаку вже почав відключатися, я відчув «панічну атаку», тільки потім зрозумів, що це був інфаркт на грунті передозування », – розповів Стас П’єха.

Зараз музикант проходить реабілітацію і знову намагається налагодити своє життя. З огляду на його минулий досвід залежності від наркотичних речовин, поки що у нього немає постійних відносин, сім’ї, дітей. Однак Стас зрозумів, що наркотики мало не зруйнували його життя і можуть відняти все, що було дорого і любимо.

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.