facebook

Улюблениця Олега Винника прогнулася так, що мало не тріснули штани: Олена Шоптенко вразила фанатів новим відео

Колишня партнерка Олега Винника Олена Шоптенко продовжує розвивати свій Інстаграм-блог.

З огляду на її основний напрямок діяльності, не дивно, що Олена публікує в Інтернеті свої дикі танці. Одним з останніх постів в Інстаграм стало відео, де Олена показує різні стадії свого настрою. Рухи хореографа то яскраві і бадьорі, то спокусливі, то і зовсім сумні. Самі подивіться, на одному з танців вона прогнулася так, що у неї мало не тріснула тканину.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHugnkWHndG%2F&is_from_rle

Напевно, Олег Винник, дивлячись на такі виступи, пошкодував, що не прийняв запрошення повернутися в проект “Танці з зірками “.

Відзначимо, саме після проекту Олегу і Олені стали приписувати романтичні відносини один з одним. Вони все це заперечують, адже Олег і зовсім може складатися у відносинах зі своєю бек-вокалісткою Таюне.

Трохи про Олега Винника

Олег Винник – популярний український співак, який в рамках своїх гастрольних турів об’їздив всю Україну – від великих міст до маленьких містечок. Його пісні збирають мільйони фанатів навіть далеко за межами країни, а брендована продукція з власного магазину “Олег Винник Шоп ” є у кожної справжньої “вовчіці “.

Олег Винник і його десять найгарячіших образів – він такий запаморочливий

Незважаючи на свою популярність і величезний натовп фанаток, Олег Винник все ще офіційно один. Він запевняє – не зустрів ту саму, якою готовий віддати своє серце і свою любов.

А поки він насолоджується тим, що їздить по містах і дарує свою творчість людям.

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.