facebook

Анастасія Заворотнюк знялася у Андрія Малахова в програмі “Прямий ефір “

Чутки про те, що Анастасія Заворотнюк пішла на поправку і скоро дасть велике інтерв'ю, з'явилися ще місяць тому, але ніяких підтверджень їм до цього часу не було.

Днями один з працівників павільйону імені Горького, де знімається програма “Прямий ефір ” з Андрієм Малаховим розповів, що до них приїжджала якась зірка, яку нікому не показували. При цьому, працівників павільйону попросили вимкнути смартфони, сидіти в гримерках і не виходити без дозволу, а ще охоронців на території знімального майданчика було в три рази більше, ніж зазвичай.

Про те, що до свого давнього друга Андрію Малахову на інтерв’ю приїхала Заворотнюк, журналістам повідомив один з працівників кіностудії

Андрій Малахов і Анастасія Заворотнюк

“Всім працівникам вказали на те, що слід сидіти у себе по кабінетах і робочих зонах, ні в якому разі не виходити нікуди не спитавшись, і взагалі варто вимкнути смартфони. Кого помітять за спробою щось рознюхати – звільнять з вовчим квитком. Взагалі , ми давно підозрювали, що до нас приїде Заворотнюк. Але її саму ніхто не бачив. Була тільки купа охорони і схвильований Малахов “, – йдеться в повідомленні працівника студії, який вирішив залишитися анонімним.

Також джерела стверджують, що Андрій Малахов неодноразово хотів записати Прямий ефір з “Моєї прекрасної нянею “, і був готовий віддати за це цілих 15 мільйонів рублів. Мабуть, раніше їй її стан не дозволяв прийти на зйомку.

Більше про трагічну долю моєї прекрасної няні Віки ви можете дізнатися в нашому спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Бабине літо: чому так називається меланхолічна пора року, коли зазвичай буває та чи повернеться у листопаді

Коли здається, що вже назавжди прийшла холодна пора, настає дивовижне явище — бабине літо. Чому воно так називається і чи встигне теплінь нагадати про себе в листопаді — про це наша стаття.

Хто з зірок помішаний на красі і заради неї готовий на все: Ірина Білик, Тіна Кароль, Микола Тищенко

Старіти не хочеться нікому. Особливо важко це сприйняти тим, хто постійно на очах у глядачів — зіркам. Їхня професія часто вимагає завжди залишатися молодими, красивими та привабливими.

“Однією рукою даю, а іншою забираю”: Оля Полякова про свої стосунки з обома доньками. З малою складно

Всім відомо, Оля Полякова завжди стоїть горою за своїх дітей. І вона знає, що справжня любов — це здатність прийняти вибір дітей, навіть якщо він не відповідає твоїм уявленням про ідеал.

Найсмачніший медівник: робимо так, як наші бабусі. Готуємо та їмо з насолодою, а рецепт передаємо у спадок

Є речі, які ніколи не виходять з моди, бо мають у собі щось особливе, щось непідвладне часу. Саме таким є справжній медівник — класичний домашній торт, який печуть вже не одне покоління.

Марічка Падалко розповіла про власну нерухомість та заробітки: не бідна, але до зірок з “Кварталу” далеко

Телеведуча Марічка Падалко вже давно стала символом українського телебачення. Проте за межами екрана вона зізналася, що її фінансове життя зовсім не таке гламурне, як у багатьох інших зірок.

Прийшов, побачив, покохав: зірки, що одружилися і живуть зі своїм першим коханням — Монатік, Усик та інші

Мабуть, не так вже й багато у світі прикладів, коли люди залишаються вірними своєму першому коханню на роки. У шоу-бізнесі це надзвичайна рідкість. Але вона все ж таки є.