facebook

(ФОТО) У мережі вперше показали, як виглядає тюремна камера Михайла Єфремова: не “VIP-кімната “

У Мережі з'явилися фотографії камери білгородського СІЗО № 3, в якій знаходиться засуджений актор Михайло Єфремов.

Відомий російський актор Михайло Єфремов, який став винуватцем смертельного ДТП в червні цього року, був засуджений до 7,5 років позбавлення волі в колонії загального режиму. Зараз засуджений перебуває в СІЗО № 3, де пробуде кілька тижнів через пандемію коронавіруса, після чого його переведуть в колонію, пише видання ” МК “.

Знаменитому акторові надали далеко не VIP-кімнату

У СІЗО № 3 Михайло перебуває в звичайній камері, без особливих привілеїв.

Камера Єфремова

Камера в СІЗО призначена для двох осіб, але засуджений актор знаходиться там один. Як зазначив начальник УФСІН Росії по Бєлгородській області Ігор Відаш Єфремов сам попросив бути один, щоб відпочити і виспатися.

Камера Єфремова

Також Відашев розповів, що Михайло під час перебування в СІЗО читає дуже багато книг і дивиться телевізор, а ось спортом актор не цікавиться.

СІЗО №3 СІЗО №3

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.