facebook

Тіна Кароль, Юрій Горбунов та Олег Винник вийдуть на паркет “Танців з зірками ” разом з учасниками: якими будуть тріо

Уже цієї неділі відбудеться півфінал головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». У недільному випуску телеглядачів чекає багато сюрпризів.

У 13 випуску «Танців із зірками» стануть відомими імена 2 головних претендентів на перемогу в танцювальному шоу. Вперше в історії проекту на танцювальний паркет разом з учасниками вийдуть ведучі шоу Тіна Кароль і Юрій Горбунов. Про це повідомили на офіційній сторінці шоу в Інстаграм.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCH0H0KwHWsh%2F&is_from_rle

Красуня Тіна Кароль станцює пристрасну румбу разом з Юлією Саніною та Дмитром Жуком. Незмінний ведучий Юрій Горбунов станцює ритмічний квікстеп разом з екс-віагрянки Надією Мейхер та Кирилом Васюком. Варто відзначити, що танцювальний номер для Горбунова стане справжнім дебютом. Вся країна в передчутті цього номера. А ось партнером для третьої пари учасників Санти Дімопулос та Максима Леонова стане Олег Винник. Саме він в 13 ефірі стане провідним балкона, а компанію йому складе Ольга Фреймут. Тріо станцює пристрасне танго.

Спеціальними гостями 13 випуску стануть співак LAUD і Іван Дорн. А улюбленець жінок Олег Винник не тільки станцює з учасниками танго, але і виступить з піснею.

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.