facebook

Михайло Боярський заявив, що піде працювати таксистом, якщо залишиться без грошей

Колись найвідоміший актор і один з найзнаменитіших мушкетерів країни залишився біля розбитого корита.

Як і інші трудівники індустрії кіно і шоу-бізнесу, Боярський в карантин залишився без роботи, відповідно, і без грошей для себе і своєї сім’ї. Така ситуація, а ще те, що карантин може тривати ще довго, змушує популярного актора на радикальні заходи – піде працювати таксистом.

Актор Михайло Боярський прокоментував безгрошів’я зірок

У своєму Інстаграм-блозі він заявив, що зірки буквально змушені шукати в таких умовах джерела якихось додаткових доходів, але, на жаль, не у всіх є така можливість. А держава і малозабезпеченим допомогти не може, не те, що зіркам.

Михайло Боярський

Боярський в можливу роботу в службі таксі не бачить нічого поганого. Упевнений – чоловік не повинен ходити з простягнутою рукою, а повинен забезпечити себе і своїх рідних будь-яким способом, не порушуючи закон, звичайно.

«Звичайно, артисти, які в такий непростий час втратили свій основне джерело доходу, потребують допомоги. Але я б цієї допомоги не чекав, а якби вона і була, то напевно не зміг би її прийняти. Знайшов би якісь шляхи заробітку. Перше, що в голову приходить – пішов би водити машину », – заявляє легендарний мушкетер Михайло Боярський.

Популярне

Схожі статті

Вигляд має пречудовий, але до чого тут спорт та ЗОЖ: Ані Лорак не каже правди про маніпуляції із зовнішністю

Ані Лорак вкотре привернула до себе увагу, заявивши про секрети своєї краси: спорт, здоровий спосіб життя, правильне харчування. Але, як це часто буває, історія виявилася не зовсім прозорою.

Бабине літо: чому так називається меланхолічна пора року, коли зазвичай буває та чи повернеться у листопаді

Коли здається, що вже назавжди прийшла холодна пора, настає дивовижне явище — бабине літо. Чому воно так називається і чи встигне теплінь нагадати про себе в листопаді — про це наша стаття.

Хто з зірок помішаний на красі і заради неї готовий на все: Ірина Білик, Тіна Кароль, Микола Тищенко

Старіти не хочеться нікому. Особливо важко це сприйняти тим, хто постійно на очах у глядачів — зіркам. Їхня професія часто вимагає завжди залишатися молодими, красивими та привабливими.

“Однією рукою даю, а іншою забираю”: Оля Полякова про свої стосунки з обома доньками. З малою складно

Всім відомо, Оля Полякова завжди стоїть горою за своїх дітей. І вона знає, що справжня любов — це здатність прийняти вибір дітей, навіть якщо він не відповідає твоїм уявленням про ідеал.

Найсмачніший медівник: робимо так, як наші бабусі. Готуємо та їмо з насолодою, а рецепт передаємо у спадок

Є речі, які ніколи не виходять з моди, бо мають у собі щось особливе, щось непідвладне часу. Саме таким є справжній медівник — класичний домашній торт, який печуть вже не одне покоління.

Марічка Падалко розповіла про власну нерухомість та заробітки: не бідна, але до зірок з “Кварталу” далеко

Телеведуча Марічка Падалко вже давно стала символом українського телебачення. Проте за межами екрана вона зізналася, що її фінансове життя зовсім не таке гламурне, як у багатьох інших зірок.