facebook

(Фото) Ольга Фреймут представила рідкісну фотографію з чоловіком

Ольга дуже рідко розповідає про свого чоловіка, тим більше викладає в соцмережі їхні спільні фотографії.

Сьогодні – 21.11.2020 року чоловік Ольги Фреймут, який є генеральним директором “Нового каналу” Володимир Локотко відсвяткував 44-й день народження.

Ольга в соцмережах повідала як, вітала свого чоловіка.
Ольга дуже рідко розповідає про свого чоловіка, тим більше викладає в соцмережі їхні спільні фотографії. Однак якщо, щось і потрапляє в соцмережі, то це викликає інтерес у людей.

Але сьогодні урочистий день і тому Ольга не втрималася і виклала фото в соцмережі. Завжди приємно вітати свою кохану людину.
Вона недовго становила барвисту фразу і душевно привітала чоловіка словами “Володя. З Днем народження”. Відсвяткували вони день народження у своєму будинку за містом. З ними були близькі та діти.
Як видно з фотографій торт прикрашений написом “Папа з днем народження”.

Напевно в оздобленні торта взяли участь діти син Валерій та дочка Євдокія. Для коханого чоловіка Ольга дружина підготувала милий світшоти білого кольору з фото двох спільних дітей. Саме його іменинник вибрав для домашнього свята.
Сім’я зробила фото на кухні. Ольга була в гарній сірій атласній сорочці та сірих джинсах. Макіяж дружина зробила мінімальний і розпустила волосся.

По тому як подружжя ніжно обнімаються, можна зробити висновок, що у них все добре і свято вдалося.

Популярне

Схожі статті

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?