facebook

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.

Тарас Тополя виклав у мережу відео зі шматочком концерту “Антитіл”. Купа юнок накинулися на артиста так, що здавалося, зараз задушать в обіймах. Комусь подібне видалося можливим лише в Маямі, але їх підправили – концерт із купою шанувальниць відбувався у Вараші на Рівненщині. Сам винуватець безладу відзначив:

“Наші концерти традиційно відвідують цілими сім’ями, і це найцінніше. Бо “АНТИТІЛА” – більше, ніж музика!”

І справді вік непосидючих фанаток складає +/- 10 років. Зрозуміло, що десь неподалік у залі мають бути й батьки дівчаток, які теж залюблені у музиканта та його пісні. Тарас мужньо витримав утискання й знімання на телефони.

Тарас Тополя обіймався з дівчатами-фанатками

Артист посміхався й намагався продовжувати співати, хоч як це не було складно в подібних умовах. Підписникам Інстаграм-акаунту Тополі подібне спілкування з шанувальницями прийшлося до душі:

“Прекрасний момент, щирий. І такі речі треба на концерті робити однозначно!”

Хтось почав виважено розмірковувати, як це показово, що в нас зростають діти, яким подобається саме така музика. І як добре, що від подібної гармонії всі – й знаменитість, й прихильники – почуваються щасливими.

Залишилося лише дочекатися, коли “Антитіла” та й інші гурти більше не співатимуть пісні про війну, а виключно про щось добре й хороше. Терпляча поведінка Тараса в масованих обіймах припала до вподоби багатьом людям:

“Це справжній музикант, який любить свою роботу і своїх фанатів! А ми любимо його”.

Не дивно, що музикант, який разом із дружиною Оленою виховує трьох дітей, гарно поставився й до інших дівчаток, які й не збиралися стримувати своїх емоцій від побачення з зіркою.

Популярне

Схожі статті

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.