facebook

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Після розставання з продюсером Монатіком Lida Lee кардинально змінила імідж та не втомлюється дивувати публіку нестандартними вчинками. То просто в кліпі позбудеться волосся, зробивши коротку зачіску, то з величезною змією стане у кадр.

Співачка презентувала кліп “Зима в пустелі”, в якому пообіймалася з величезним блідо-жовтим пітоном. Мова у композиції йде про пошук власної особистості та сміливість наважитися на зміни.

Lida Lee обвила пітона довкола тіла

Тож змія, оповита довкола оголеного тіла, напевно, символізує позбавлення від внутрішніх пут і бажання рухатися далі. У відео Ліда Скорубська демонструє глибокі переживання, які в підсумку призводять до бунтарства.

Насправді Lida Lee несамовито боїться цих холоднокровних істот, але вирішила подолати свою фобію. І довела, що у цьому житті можливо досягти будь-яких висот. Артистка перетворила акт спілкування зі змією на мистецтво. Зірка зауважила:

“Змія на тілі показує те, як можна приймати себе, попри страхи, невпевненість та невміння. І, подолавши їх, ти розумієш, що здатний на все”.

Останнім часом довкола особи Lida Lee крутиться чимало дивних чуток. Після того, як Дмитро Монатік достроково розірвав контракт з артисткою й пустив у вільне плавання, почали говорити, що до подібного кроку продюсера підштовхнула дружина через ревнощі до юнки.

Lida Lee обвила пітона довкола тіла

Коли Ліда зникла з соцмереж, поширилися розмови, що має алкогольну чи якусь іншу залежність, тож змушена лікуватися й проходити тривалу реабілітацію. Та, схоже, всі негаразди залишилися позаду.

Співачку підтримав мужній Даніель Салем, який нині боронить країну у лавах ЗСУ і нещодавно втратив рідного брата на війні. Ми побачили ведучого у Лідиному кліпі “Сама”, де й відбулося чарівне перевтілення дівчини в зовсім іншу людину. Обоє запевняють, що між ними виключно дружні стосунки, але фанам хочеться, щоб це було дещо більше.

Популярне

Схожі статті

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.