facebook

Паралізований Борис Моїсеєв заспіває із зіркою «Дому-2» Ольгою Бузовою: «Голубая луна» повертається

Епатажний російський співак Борис Моїсеєв заспіває разом з Ольгою Бузовою та Миколою Трубачем свій легендарний хіт «Голубая луна». Про це розповів його директор Сергій Горох.

У 2010 році герой нашої сьогоднішньої статті переніс інсульт, причому за деякими даними, не один. Реабілітуватися до кінця артист так і не зміг, тому на сцені він перестав з’являтися. У Бориса Михайловича паралізована верхня губа і ліва рука, також у нього утруднена мова.

Зараз Моїсеєв веде досить закритий спосіб життя. Від інтерв’ю він відмовляється, на телебаченні не з’являється, світські вечірки не відвідує. Оскільки з поля зору публіки виконавець пропав, останнім часом з’явилися чутки, що він нібито при смерті. Насправді ж це не так і музикант добре себе почуває.

Борис Моїсеєв після інсульту

Більш того, найближчим часом він нарешті може повернутися в світ шоу-бізнесу. Так, Сергій Горох повідомив, що зараз активно готується програма, присвячена Борису.

Цілком ймовірно, що він сам у ній з’явиться і навіть виконає «Голубую луну» разом із зіркою «Дому-2» Ольгою Бузовою та естрадним співаком Миколою Трубачем. Справа в тому, що недавно вони представили його хіт на одному з телешоу. Звичайно, з дозволу Моїсеєва і Гороха.

Микола Трубач і Ольга Бузова співають «Голубую луну»

За словами директора героя статті, в результаті він кілька разів переглянув той самий виступ та відчув різні емоції — йому було і весело, і сумно:

«Він щасливий. Правда, шкодує, що все відбулося без нього. Сказав: “Якби заспівали втрьох, то ми б тоді запалили”».

Борис Моїсеєв

Саме тому Сергій практично впевнений, що Борис, Ольга і Микола незабаром заспівають цю пісню втрьох.

Більше про життя заслуженого короля епатажу дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.