facebook

Джамала показала зворушливі знімки синів і відео як дідусь наспівує малюкові колискову

Джамала відвезла дітей і батьків на відпочинок в теплі краї - нехай зміцняться перед зимою.

Україну повільно засипає снігом, а в Єгипті все так же сонячно: саме на цей курорт вирушила відома співачка Джамала разом з сім’єю. Вони вибрали невелике місто на березі Червоного моря під назвою Марса-Алам і чисто публікують звідти сімейні фото разом з історіями про відпустку.

Найбільше контенту дає своїм шанувальникам сама Джамала – вона регулярно знімає на короткі відео своїх синів. Старший, Емір-Рахман, вже вміє плавати сам, так що миготить переважно в воді. А ось молодший малюк, якого батьки назвали Селімом-Гіраєм, ще занадто маленький, щоб плавати в морі.

В одному з роликів Джамала відобразила зворушливий момент, коли її тато наспівував онукам традиційну кримсько-татарську мелодію.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCINviAPnVJK%2F%3Futm_source%3Dig_web_copy_link&is_from_rle

У другий день виконавиця здивувала читачів новиною – їй вдалося на цьому ж курорті зустріти іншу українську співачку, народну улюбленицю Ніну Матвієнко. Виявилося, що народна артистка відпочиває в тому ж готелі, що і родина Джамали.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCILREEiHa9l%2F%3Futm_source%3Dig_web_copy_link&is_from_rle

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.