facebook

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова і чому вони розлучилися

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов не любить розповідати про своє минуле. Ким була його перша дружина і чому вони розлучилися, читай в нашому матеріалі.

Зі своєю майбутньою дружиною Людмилою Юрій познайомився в Івано-Франківському театрі, в якому актор пропрацював 5 років після закінчення інституту. Жінка працювала танцівницею в балетній групі. Коли Юрій з Людмилою познайомилися, вона була заміжня і виховувала в шлюбі дочку. Крім того, Людмила була старша за Юрія на 10 років. Але різниця у віці і заміжжя не стало перепоною для закоханих. Людмила розлучилася з чоловіком, забрала доньку і поїхала в Київ до нового коханого. У 1995 році, коли Горбунову було 25 років, а Людмилі 35, вони одружилися. Після весілля Юрій офіційно удочерив дочку своєї дружини, а Людмила пішла з театру і стала домогосподаркою.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною

Пара прожила разом 20 років, але в 2015 році вони розлучилися. Сам Юрій Горбунов не любить говорити про своє особисте життя, а на питання журналістів про причини розлучення з першою дружиною він відповідає, що у них з Людмилою різні погляди на життя. Але чому тоді люди з різними поглядами на життя прожили разом 20 років? Очевидно, що причина розставання в чомусь іншому, а саме в іншої жінки.

У 2015 році у Юрія почався роман на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти »з красунею-співведучою Катериною Осадчою. Хоча Юрій буквально відразу розлучився з дружиною, Осадча та Горбунов не афішували своїх відносин. Однак в лютому 2017 року Катя народжує сина Ваню і в цьому ж місяці закохані заявляють, що вони одружилися.

Юрій Горбунов та його друга дружина Катя Осадча

Про те, що саме Осадча є розлучницею публіка переконалася після того, як в цьому році Катя привітала свого чоловіка з днем народження в своєму мікроблозі в Інстаграм. У привітанні Осадча написала, що вони з Юрою вже 5 років разом. Саме 5 років тому Горбунов розлучився з Людмилою.

Той самий пост:

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FB1hqMifoYvs%2F%3Futm_source%3Dig_embed&is_from_rle

Зараз Юрій Горбунов та Катя Осадча щасливі в шлюбі. Вони виховують разом 3-річного сина Івана, який до слова є первістком Горбунова. У шлюбі з Людмилою спільних дітей у них не було.

Популярне

Схожі статті

Святе місце порожнім не буває: Катю Осадчу зі “Світського життя” потіснили Мирослава Мандзюк та Наталка Тур

Багато років поспіль ми дізнавалися новини шоубізу виключно зі "Світського життя". Наразі Катерина Осадча відмовилася від цієї програми. На зміну ведучій прийшли нові кадри.

За коханою хоч до Києва, хоч до Нью-Йорка: обранець Аліни Гросу ладен жити будь-де, аби лише разом

Аліна Гросу встигла двічі вийти заміж. Обидва її обранці – росіяни. Другий чоловік був присутній на першому весіллі знаменитості. Схоже, тепер пара врешті об'єдналася й здобула щастя.

“Ох, ці руді бестії!”: до Тарабарової та Булітко приєдналася Полякова – вразила пишною яскравою шевелюрою

Жінки полюбляють експериментувати з кольором волосся. Подекуди залишаються у новому іміджі надовго, а іноді просто покажуться рудою бестією, а потім повертаються до звичних відтінків.

“Така зовнішність, такий типаж”: Артемій Єгоров пояснив, чому не отримує ролів ботаніків, а виключно мачо

Актор Артемій Єгоров поспілкувався зі своїми прихильниками й відповів на чимало цікавих запитань, окрім віку, ваги, зросту. Найперше, пояснив, чому постійно грає справжніх мачо.

“65 малюнків на своєму тілі”: режисеру видалося замало татуювань у Тараса Цимбалюка і йому домалювали ще

Тарас Цимбалюк відносно недавно відкрив для себе світ тату. Відтоді у нього на тілі з'явилося 65 невеличких позначок. Та режисерам і цього видалося замало, тож додали ще одну.

Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем: шукає нове житло

Марія, донька Олени Кравець, продовжує радувати шанувальників своєю щирістю. Цього разу дівчина поділилася захопливими новинами про своє особисте життя: стосунки з коханим вийшли на новий рівень.