facebook

Дом-2 закривають: Ксенія Собчак показала кращі моменти культової програми

Дом-2 закривають. Така по-справжньому трагічна новина шокувала шанувальників культового шоу.

Протягом багатьох років це шоу під егідою фрази “Побудуй свою любов ” вершило долі, переживало скандали, з’ясування відносин, почуття, розбрати, весілля, народження дітей. Напередодні чоловік, який стояв біля його витоків, це телеведуча Ксенія Собчак повідомила про новини – проект закривається. На цей раз остаточно і безповоротно.

Ксенія Собчак вирішила згадати найкращі моменти програми “Дом-2 ” і показала свої улюблені архівні знімки

Ксенія Собчак показала кращі моменти програми Дом-2 Ксенія Собчак показала кращі моменти програми Дом-2 Ксенія Собчак показала кращі моменти програми Дом-2

“Дом2 закривають-пішла епоха !!! Я щаслива, що прийшла туди і щаслива, що вчасно пішла і пішла далі. Ця моя перша телевізійна робота, і я завжди з теплом і любов’ю згадую той час “, – написала Ксенія Собчак. У коментарях з цього приводу розгорілася хвиля жалю.

Ось що пишуть шанувальники Собчак:

  • На жаль, вже спростували, це частина рекламної компанії яка ооооочень здорово привернула увагу;
  • Як закривають? Невже ?! Нарешті !!! Я вже думала, не доживу
  • Бородіна скаже душевне спасибі за архівні фото))
  • Ох … головне щоб Будинок 3 не відкрили
  • Ну хоч одна хороша новина в 2020
  • Скільки ж “бездомних залишиться “!

Відзначимо, реаліті шоу “Дом -2 ” почало виходити шістнадцять років тому. Всі ці роки формат і цілі проекту не змінювалися – на ньому збиралися самотні душі і будували свою любов. Для багатьох проект був складним і незрозумілим, його називали навіть нудним, проте через нього пройшла не одна тисяча учасників, і більшість з них знайшли собі пару.

Популярне

Схожі статті

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.