facebook

Як виглядає єдиний син популярної телеведучої Алли Мазур і чому вона його так рідко показує?

Алла Мазур - це така собі темна конячка на вітчизняному телебаченні.

Десятки років вона є особою новин на телеканалі 1 + 1. Незважаючи на публічність, особисті моменти Алла ретельно приховує за маскою бізнес-леді, медійної, гордої, холодної, неприступної.

Зараз відомо, що у Алли є син Артем, і він підліток. Мама рідко виводить його в світло, але недавно все ж наважилася, і показала хлопця громадськості. І зробила це не просто в своєму Інстаграм, а дала велике інтерв’ю Катерині Осадчій.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCI75ffxFXzZ%2F%3Figshid%3D403smcwt0c0e&is_from_rle

Шанувальники помітили, що Артем Мазур поки що зовсім не схожий на свою зоряну маму

Артем Мазур

Можливо це через те, що зараз він переживає підліткові часи, і його риси обличчя сильно змінюються.

Артем Мазур навіть в цьому році влітку перефарбувався в блондина, хоча від природи у нього було темне волосся. Мама на це відреагувала не надто байдуже – спочатку намагалася переконати сина під приводом того, що це може нашкодити волоссю.

Артем Мазур

Але він дуже хотів, адже його однокласники вже багато фарбували волосся.

Зоряна мама не стала забороняти і дала добро на серйозні експерименти.

Також Алли Мазур розповідала, що довго не знала як сказати синові про онкологію, але задавала навідні запитання. В результаті Артем здогадався сам і дуже підтримав маму в ці непрості часи.

Зараз Алла Мазур намагається показувати сина публіці частіше, адже вірить, що його майбутнє варто якраз таки за публічністю і роботою на телебаченні.

Артем Мазур зі своєю мамою Аллою Мазур

Сам Артем каже, що коли виросте, хоче стати режисером.

Популярне

Схожі статті

Вікторія Булітко з нареченим Кирилом відзначили 1-річчя: за 12 місяців малюк міцно став на ніжки й порадував

У Вікторії Булітко з її нареченим Кирилом Поповичем свято. З цієї нагоди парочка підготувала тортик, поставила цифри та підпалила свічку. Що святкують закохані голубки, яку річницю?

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.