facebook

Розведена Аліна Гросу зізналася, що її серце зайняте: “Коли буду виходити заміж, обов’язково розповім “

Українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка нещодавно пережила розлучення, розповіла, чи зайняте зараз її серце.

Кілька місяців тому Аліна Гросу зізналася, що вже півроку, як знаходиться в розлученні з бізнесменом Олександром Комковим. Гросу у відвертому інтерв’ю розповіла, що вже після 6 місяців після весілля коханий запропонувати жити окремо. Як виявилося, він знайшов собі нову пасію – жінку набагато старше і набагато багатшу, ніж Гросу. До того ж артистка розповіла, що бізнес її екс-чоловіка – це тільки гучна назва. Основну частину сімейного бюджету приносила в будинок Гросу. Співачка прямо не сказала, але натякнула, що Олександр просто альфонс.

Аліна гросу з колишнім чоловіком

Останнім часом ходять чутки, що серце Гросу вже зайнято. Чи правда це, співачка розповіла в інтерв’ю за кулісами шоу “Новорічна ніч на каналі Україна”.

«У мене завжди серце зайняте. Перш за все, улюбленою роботою. Я коли виходити заміж, обов’язково всім розповім », – завуальовано відповіла співачка.

Аліна Гросу виступить на шоу “Новорічна ніч на каналі україна”

Варто відзначити, що після звістки про розлучення, шанувальники артистки почали ще ретельніше стежити за життя Гросу. Останні фотографій Аліни в Інстаграм кілька схвилювали її фанатів. Так, багато хто відзначає, що за останній час Гросу дуже схудла і виглядає виснаженою. Можливо артистка досі сильно переживає розставання з колишнім чоловіком, а, можливо, це пов’язано з напруженим графіком знаменитості. Адже разом з музичною кар’єрою Гросу весь час зайнята зйомками в українських серіалах.

Популярне

Схожі статті

Вікторія Булітко з нареченим Кирилом відзначили 1-річчя: за 12 місяців малюк міцно став на ніжки й порадував

У Вікторії Булітко з її нареченим Кирилом Поповичем свято. З цієї нагоди парочка підготувала тортик, поставила цифри та підпалила свічку. Що святкують закохані голубки, яку річницю?

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.