facebook

Оля Полякова, Любов Успенська та інші зірки, які били своїх дітей: суворе виховання

З боку здається, що діти зірок ростуть зіпсованими і розпещеними, проте деякі знамениті батьки дуже суворі у вихованні нащадків.

Напевно багато хто здивується, але далеко не завжди зіркові спадкоємці живуть приспівуючи та катаються як сир у маслі. Підтвердженням цьому стануть історії героїнь нашої сьогоднішньої статті.

Суперблондинка Оля Полякова

У своєму насиченому робочому графіку Оля знаходить час на виховання двох дочок — Маші і Аліси. На старшу співачка піднімала руку, а ось з молодшою таких методів вона не застосовує. Про це Полякова розповіла в одному з прямих ефірів в Instagram з Ольгою Сумською під час гри “Правда або дія”.

Оля Полякова з дочками Алісою і Машею

Королева ночі зізналася, що з Машею свого часу працювала маніпуляція і навіть рукоприкладство:

“Їй можна було дати по голові, і вона приходила в себе. Машку била колись, більше не б’ю. Мене Аліса навчила не бити Машу. Тому що коли народилася Аліса, я зрозуміла, що все, що я знаю про виховання дітей і про те, що працювало з Машею, з цією взагалі не працює”.

Королева шансону Любов Успенська

Тетяна Плаксіна, доросла дочка Успенської, в минулому році потрапила в гучний скандал. Дівчина прийшла на телебачення і розповіла безліч неприємних подробиць про життя зі своєю зірковою матір’ю. Нібито та її била і принижувала:

“Мама, все, що ти творила і чим жила, воно тепер буде оприлюднено і виходить на поверхню. Тому що неможливо далі прикривати свої гріхи”, — заявила Тетяна в ефірі Першого каналу.

Тетяна Плаксіна

Спочатку Любов Залманівна захищала дочку, вважаючи, що її примусили спеціально обмовити матір, проте їх конфлікт тривав майже цілий рік. Під кінець 2020-го родички нарешті помирилися, про що Успенська повідомила в соціальних мережах.

Актриса Марія Шукшина

Борис Вишняков, колишній чоловік зірки програми “Жди меня”, в самому розпалі їх шлюборозлучного процесу звинуватив її в насильстві над дітьми — близнюками Фоми і Фоки. За його словами, одного разу він побачив у них синці, після чого сини зізналися, що під час заняття англійською у мами не витримали нерви і вона підняла на них руку.

Марія Шукшина з близнюками

Пізніше конфлікт вирішився — екс-подружжя все-таки змогли знайти спільну мову в вихованні дітей, коли Борис попросив у Шукшиної вибачення за такі гучні заяви.

Борис Вишняков з дітьми від Марії Шукшиній

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.