facebook

Максим Галкін в жалобі: помер його близька людина, сім’я Пугачової скорбота

Напередодні стало відомо, що з життя пішов творець "Єралашу " Борис Грачевський, йому було 72 роки.

Уже названа причина трагічної смерті – це була важка форма коронавирусной хвороби, з якої літній Грачевський не зміг впоратися.

Чоловік Алли Борисівни Пугачової Максим Галкін висловився про цю трагічну новину, і назвав смерть Бориса Грачевского загальної втратою.

“Не стало Борі Грачевского, немає слів, що ж за напасть така з цією хворобою. Світлий, життєрадісний, частина дитинства нашого. Найглибші співчуття Каті і всім близьким “, – написав Максим Галкін пізно ввечері 14 січня, через кілька годин після того, як стало відомо про смерть іменитого діяча.

Максим Галкін також опублікував у себе на сторінці фото померлого Грачевского

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCKCkN7AsA3M%2F&is_from_rle

У коментарях отписалась і Аліка Смєхова.

Відзначимо, що за кілька годин до смерті Бориса Грачевского ввели в стан медикаментозної коми, щоб спробувати його врятувати.

Нагадаємо, що легендарний творець «Єралашу» Борис Грачевський потрапив до лікарні з коронавірусів напередодні Нового року.

Про це він повідомив в своєму мікроблозі в Instagram і перший час публікував фотографії в кисневій масці.

31 грудня з’явилися чутки, що стан кінорежисера погіршився, однак тоді Грачевський спростував ці доводи. На початку січня Бориса Юрійовича все-таки перевели в реанімацію.

Новина про смерть режисера стала справжньою трагедією не тільки для фанатів “Єралашу “, але і для всіх шанувальників вітчизняного кінематографа.

Популярне

Схожі статті

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.