facebook

Максим Галкін в домашньому відео показав забави своїх дітей: забіяку Гаррі і розумницю Лізу

Російський комік, блогер, телеведучий і пародист Максим Галкін приділяє дуже багато часу своїм дітям, тому публікує їх в своєму Інстаграм.

У вихідний перед Хрещенням будинку Ліза і Гаррі розіграли справжню сценку з фільму, де малюки спускаються сходами, Гаррі не може пробратися крізь дверцята зі сходинок, а Ліза мужньо рятує брата і відкриває йому двері.

“Режисура та драматургія – Гаррі і Єлизавета. Самі придумали – самі зіграли “, – грайливо підписав Максим Галкін культурне творіння своїх дітей.

Цікаво відзначити, що мами з ними поруч не було.

Максим Галкін показав сценічну постановку своїх дітей

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCKI0tk_H27D%2F&is_from_rle

Для тих, хто пильно стежить в Інстаграм за сімейством, не секрет, що Максим Галкін і його дружина Алла Пугачова вкладають багато сил і фінансів в розвиток дітей.

Двійнята в вересні 2020 року пішли вчитися в перший клас в Першу Московську гімназію, яка розташована недалеко від їх замку в селі Грязь. Заклад елітне, для людей далеко не бідних, а й рівень навчання там також досить високий – вище, ніж у звичайній загальноосвітній державній школі.

Вартість навчання в елітному навчальному закладі становить близько трьох мільйонів в рік на двох дітей.

Максим і Алла разом відвели сина і дочку на урочисту лінійку першого вересня, і з тих пір гуморист часто повідомляє про шкільні будні близнюків.

Для багатьох фанатів залишається питанням, хто ж дійсно народив Лізу і Гаррі. Хоча Пугачова і її чоловік вже не раз розповідали, що їх народила сурогатна мати, ім’я якої вони ніколи не розкриють, фанатам все ж цікаво.

Ми провели власне інтернет-розслідування і дізналися. Більше дивіться на нашому YouTube-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

“Я щаслива!”: 37-річна Леся Нікітюк на честь дня народження вбралася у сукню, яка відкрила усі принади

Телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відсвяткувала своє 37-річчя. З нагоди свята зірка показала шанувальникам розкішне вбрання, продемонструвавши не менш розкішну фігуру.

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?