facebook

Майже не одягнена Дорофєєва розповіла про “плідну” відпустку: Дантес стане татом?

Надя Дорофєєва зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом недавно повернулася з відпустки, куди вирушила відразу після нового року.

Як і інші зірки, вона зібрала свої гонорари, і відправилася в теплі краї полежати на сонечку.

Але відпустку – це те, що часто закінчується швидше за все, тому для Дорофеєвої і її великий компанії прийшла пора повертатися додому.

“Казкове Балі ” попрощалося з Надею, а вона взяла чоловіка, друзів, і прилетіла в морозний Київ

На своїй сторінці в Інстаграм дівчина вирішила похвалитися фотографіями, зробленими на островах.

Судячи з того, якими захопленими були відгуки тепер уже сольної співачки про поїздку, можна сміливо стверджувати, що ніякі проблеми не зіпсували Наді і Володимиру відпустку.

А проблем було дуже багато. Ними вже з перших днів перебування на Балі і Дантес, і його чарівна дружина ділилися в Інстаграм.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі

“Я всього кілька разів в житті не хотіла повертатися з відпустки .. цей став саме таким. Спасибі, друзі “, – написала Надія Дорофєєва після свого фотозвіту.

Проблеми, на які Дантес і Надя Дорофєєва скаржилися, приїхавши на Балі

Володимир Дантес обурився, що на островах немає нормальної туалетного паперу. Є тільки дуже тонка, яка від зайвої вологи перетворюється “в руку “, як зазначив чоловік Наді.

А ще неприємним сюрпризом було те, що коли Надя і Володимир весь день гуляли, а до вечора повернулися в номер, вони зустріли там змію, яку потім відловлювало керівництво готелю.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?