facebook

Засмагла Леся Никитюк в купальнику прикрилася мотузочками і розсекретила, що пише книгу

Відома українська телеведуча і зірка Нового каналу продовжує публікувати фото в купальних костюмах. Судячи з усього, їх вона набула не так багато.

Адже кожен день Леся Никитюк позує в однаковому купальному костюмі. Відпочивати вона поїхала на теплі острови ще тиждень тому, але вже встигла повернутися. Однак фотографії з курорту до сих пір заповнюють її стрічку новин.

Леся Никитюк поміркувати над тим, що хоче написати свою книгу

“Я вже пишу книгу, яку колись прочитаю і згадаю ці божевільні події які відбуваються зі мною останні 5 днів.

А назва я цю книгу «Кривавий Автограф»

Я думаю буде кілька томів “, – написала Леся Іванівна Никитюк.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCK4Opl_BYOZ%2F%3Figshid%3Dwk15id77inva&is_from_rle

Нагадаємо, що недавно публіка почала обговорювати те, що Леся Никитюк може стати новою імовірною холостячкою – фанатів дуже хвилює, що Леся в такому віці ще не має ні чоловіка, ні дітей. Хоча сама телеведуча, схоже, зовсім не переймається з цього приводу і повністю поглинута в розвиток власної кар’єри.

Також додамо, що 33-річна Леся Никитюк в 2012 році прийшла в тревел-шоу «Орел і решка», замінивши Жанну Бадоєву. Її співведучим був Андрій Бедняков.

Леся Никитюк

Через два сезони українська телезірка об’їздила більш, ніж 150 країн світу на різних континентах і пішла з проекту, але знову повернулася в нього через п’ять сезонів. Нової співведучою Лесі була Регіна Тодоренко.

За словами телеведучої, до цього вона літала тільки в Туреччину, яка знаходиться близько, тому багатогодинний переліт став для неї непростим випробуванням. До слова, Леся Никитюк вперше відвідала після Туреччини Африку, що справило на неї дуже сильне враження.

Популярне

Схожі статті

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?