facebook

(Відео) Ліза Галкіна вражаюче виконує легендарний хіт Джо Дассена під керівництвом Алли Пугачової

Під чуйним керівництвом своєї зіркової мами Алли Пугачової маленька Ліза Галкіна теж почала займатися музикою - ми знайшли її рідкісне відео з сімейного альбому.

Зараз Єлизаветі Галкіної сім років. Вона живе у великому будинку-палаці, разом зі своїм братом Гаррі, батьками і прислугою. З огляду на те, що Алла Борисівна досить давно пішла на заслужений відпустку від сцени, у неї є достатньо багато часу для виховання дитини, і навіть двох.

Зоряне сімейство живе в досить багатій селі Грязі, в Підмосков’ї

Пугачова і Галкін з дітьми

Незважаючи на те, що там живуть заможні люди, і вдома там далеко не найбідніші, апартаменти Пугачова виглядають дійсно вражаюче – як маленький філія Діснейленду. Хоча, ні, зовсім він не маленький!

У будинку у Алли Борисівни і Максима дуже багато цікавого, і серед усього іншого – піаніно, на якому двійнята навіть навчилися грати в чотири руки.

Ми знайшли раритетне відео, де Ліза Галкіна стоїть поруч з цим роялем і виконує пісню Джо Дассена.

Видно як вона співає і уважно дивиться на маму, яка знаходитися за кадром і показує, коли їй потрібно покрутитися і жестикулювати руками.

На відео у дівчинки заплетена косичка. Вона стоїть у білій футболці і маленькою блискучою спідниці. Грає на піаніно якийсь чоловік, мабуть, викладач Лізи по вокалу або музики.

Нагадаємо, в 2021 році славним двойняшкам Лізі і Гаррі Галкіним виповниться по вісім років. Діти найзнаменитіших артистів Росії і найближчого зарубіжжя Алли Пугачової і Максима Галкіна відвідують школу, співають і грають на фортепіано.

Ліза давно стала зіркою Instagram, де регулярно радує численних шанувальників. Цього разу на її сторінці з’явилося нове відео з сімейного архіву. У кадрах ролика Ліза в чорно-білому смугастому комбінезончик розповідає, що буде приносити додому всіх тварин.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.