facebook

(Відео) Як живуть діти Кіркорова Алла-Вікторія і Мартін: чому батько виселив їх з дому, і хто для них мама?

Там де знаходяться діти живе з ними Наталя Єфремова - близька подруга Філіпа. І діти Кіркорова її називають мамою.

Знаменитості естради по різному ставляться до своїх дітей. Так, наприклад діти Алли Пугачової та Максима Галкіна Ліза і Гаррі купаються в батьківській любові. А ось діти Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія і Мартін бачать свого зоряного батька частіше на екранах телевізора ніж поруч з ними.

Шанувальники Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова ставлять собі питання: “Навіщо Кіркоров весь час хвалиться досягненнями своїх дітей?” Деякі думають, що він таки чином змагається з примадонною. І головне питання, яке цікавить публіку, чому діти Кіркорова і Пугачової перестали дружити між собою? Хто їм це забороняє?

Річ у тому, що Філіп Кіркоров і Алла Пугачова постійно змагаються. Раніше вони це робили, щоб бути першими на сцені та завоювати увагу публіки. А зараз вони перемикнулися на своїх дітей. Їх діти майже ровесники.

Всі шанувальники з подивом побачили, що на день народження Алли-Вікторії не були запрошені Алла Пугачова і Максим Галкін, а також їхні діти. “Що трапилося?”, – запитували всі питання.

Філіп Кіркоров хоче всидіти на двох стільцях: бути популярним співаком і хорошим батьком. Так, кар’єра поп-короля йде в гору, тільки ось він менше став спілкуватися зі своїми дітьми.

А недавно ЗМІ повідомили сенсацію: діти Кіркорова більше не живуть зі своїм зоряним батьком! Однак Філіп заявляє, що він затіяв ремонт у своєму розкішному особняку і тому відправив дітей разом з нянями до свого директора.

І тільки завдяки карантину Кіркоров став більше спілкуватися зі своїми дітьми та він задоволений від цього.

Там де знаходяться діти живе з ними Наталя Єфремова – близька подруга Філіпа. І діти Кіркорова її називають мамою. Річ у тому, що вона хрестила цих дітей, живе разом з ними та допомагає їх виховувати.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.