facebook

Чи стане Леся Никитюк героїнею другого сезону шоу “Холостячка “? Телеведуча зробила офіційну заяву

Після завершення першого сезону романтичного шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиной, глядачі обговорюють, хто стане героїнею наступного сезону.

Серед претенденток на новий сезон “Холостячки” глядачі виділили 3 кандидатури – 36-річна співачка Тіна Кароль, Аліна Гросу, яка нещодавно розлучилася зі своїм першим чоловіком, і завзята холостячка Леся Никитюк. Перші 2 знаменитості ніяк не коментують свою можливу участь в шоу, а ось Леся дала коментар і чітко відповіла, чи стане вона новою “холостячкою”.

Дівчина записала Інстаграм-сторіз і зізналася, що не піде на другий сезон романтичного шоу.

“Ні, я не буду брати участь в шоу” Холостячка “. Тому що мені здається, що “Білосніжку і 7 гномів” вже всі читали і всі бачили “, – сказала Леся Никитюк.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк

Нагадаємо, 33-річна красуня-ведуча ще жодного разу не виходила заміж і не показувала публіці жодного свого обранця. Леся Никитюк раніше в інтерв’ю розповідала тільки про одного чоловіка, за якого вона навіть збиралася вийти заміж. Їхні стосунки тривали 2,5 роки, а ось причину розставання Леся не називає.

Єдине фото Лесі Никитюк з колишнім коханим

До слова, цей чоловік є її сусідом по сходовій клітці і навіть після розриву вони, як сусіди частенько бачаться і навіть спілкуються.

Також Лесі Никитюк приписували відносини з так званим Богданом Богдановичем – це водій знаменитої жовтої маршрутки з шоу “ЛеМаршрутка”.

Леся Никитюк з водієм ЛеМаршруткі

Однак ці чутки не знайшли свого підтвердження.

Популярне

Схожі статті

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.